Kenneth Wagner er ansat som ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde

Den tidligere skatterevisor og finansrådgiver skal fremover være partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde.

Området i og nær Roskilde er i en spændende erhvervsmæssig udvikling og for at imødekomme dette, har EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde ansat Kenneth Wagner som ny partner. Kenneth Wagner er tiltrådt i afdelingen med en fortid i SKAT, byggebranchen, som finansrådgiver og senest som storkunderådgiverådgiver for store ejendomskunder i Nykredit Roskilde.Kenneth Wagner startede som ny partner den 1. august og ser frem til opgaverne i fremtiden.

”Jeg glæder mig til at få fingrene endnu mere i opgaverne og arbejde sammen med mine nye dygtige kollegaer. Jeg har i flere år fulgt ejendomsmarkedet tæt og haft en del indirekte at gøre med ejendomme, så nu ser jeg frem til at beskæftige mig med erhvervsejendomme på første hånd,” siger Kenneth Wagner.

Den tidligere skatterevisor har et stærkt netværk på Sjælland fra sit job som finansrådgiver i Nykredit, hvilket han håber på kan gavne ham i jobbet. Men også hans byggetekniske viden samt digitale og tekniske flair håber han at få i spil.

”Som finansrådgiver er jeg kommet i hele Region Sjælland, så jeg har et stort lokalt kendskab og netværk, som jeg kan trække på som ny partner. Jeg driver også to webshops sideløbende og er meget teknisk og digitalt mindet og glad for at optimere. Derfor vil jeg også bestræbe mig på at være foregangsmand for at gøre tingene smartere i afdelingen og forsøge at tænke i nye måder at gøre tingene på,” siger den nye partner.

Partnerskabet sker i forlængelse af, at EDC Erhverv Poul Erik Bech generelt vinder markedsandele i Region Sjælland. Lokale partnere er med til at ruste virksomheden til yderligere vækst i fremtiden og er en fordel for kunderne, forklarer Poul Erik Bech.

”Vores forretningsmodel er bygget på stærke og indflydelsesrige partnere, som er med til at drive virksomhedens udvikling og vækst. De lokale partnere sikrer stabilitet og engagement i måden, vi løser kundernes opgave på, og derfor er jeg glad for, at Kenneth Wagner nu bliver en del af vores erhvervsafdeling i Roskilde.”