Konferencecenter i naturskønne omgivelser til salg for 55 mio. kr.

Kobæk Strand Konferencecenter har en suveræn og unik beliggenhed i Skælskør i Slagelse Kommune. Erhvervsmægler Poul Erik Bech skal stå for salget af det veldrevede hotel- og konferencecenter med gode nøgletal. Direktøren håber at kunne fortsætte succesen og drive det over 40 år gamle konferencecenter videre i samme form.

Kobæk Strand Konferencecenter er ejet af Finansforbundet og Forsikringsforbundet og har kørt med overskud siden underskudsåret 2011. Her overtog direktør Lone Vølding driften af centeret. Hun håber derfor, at de med de kommende købere kan fortsætte i samme setup. Erhvervsmægler og partner Thomas Hansen, EDC Poul Erik Bech Slagelse siger:

”Det er virkelig dejlige, naturskønne omgivelser, som gør konferencecenteret unikt, da det ligger helt ned til en fantastisk strand med en nybygget badebro ved Kobæk Strand på Vestsjælland. Der er flot havudsigt på mange af de 123 værelser med egen terrasse, tre suiter, stor opholdsstue, seks mødelokaler, 15 grupperum og lækker restaurant og cafe. Det er et veldrevet konferencecenter med gode nøgletal.”

”Tanken er derfor at drive centeret videre i nogenlunde samme setup med kurser og hotel, men det er selvfølgelig helt op til de kommende købere, hvad der skal ske. Det er værd at bemærke, at der har været en stabil drift siden direktør Lone Vølding overtog driften af centeret i 2011. Hun håber derfor, at hun i en eller anden form kan fortsætte med den faste dedikerede gruppe medarbejdere, hvoraf mange har været med til at drive den positive udvikling,” siger Thomas Hansen, EDC Poul Erik Bech.

75 minutter til Odense og København

Der findes ikke mange steder på Sjælland, som har en bedre beliggenhed end Kobæk Strand. ”Det er en ideel beliggenhed med 75 minutter til Odense og København med 15 minutters kørsel fra motorvej E20. Hovedparten af indtægterne, op imod 80%, kommer fra selve konferencecenteret, men der er også stamkunder, som kommer og overnatter på hotellet,” siger Thomas Hansen, EDC Poul Erik Bech og fortsætter:

”Ejendommen har den skønneste udsigt over havet og kort afstand, hvor man kan gå mange ture langs stranden, gå en tur ind til købsstaden Skælskør med mange kulturelle aktiviteter, se solnedgangen over Storebælt eller bruge et par timer i konferencecenterets egen natur-fitnessbane, så vi håber der er nogle nye købere, der kan se mulighederne i at fastholde og drive det veldrevne konferencecenter videre.”

Konferencecenteret har et grundareal på 46.647 m2 og etageareal på 7.916 m2 med en personalebolig på 114 m2. Det er løbende moderniseret med industrikøkken, terrasse med grillområde, udvendige facader, værelsesfløj, restaurant og cafe. De 123 værelser har egen terrasse. En dejlig opholdsstue har plads til 200 personer, seks mødelokaler med havudsigt og egen balkon, 15 grupperum. Der er billard, bordtennis, air hockey, bordfodbold og udendørs naturfitness-bane.

Se sagen her