EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter mægler fra Olav de Linde

Simon Foss Lousholt (32) er ansat som ny erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense pr. 1 januar 2022. Simon har en finansbachelor i rygsækken og kommer til EDC Poul Erik Bech fra ejendomsselskabet Olav de Linde, hvor han sad som udlejningskonsulent i næsten 7 år. Den Odensebosatte familiefar har et stærkt lokalt kendskab og stor erfaring, der gør ham til en prominent profil for EDC Poul Erik Bech i Odense.

Simon Foss Lousholt er 1. januar 2022 tiltrådt i erhvervscentret i EDC Poul Erik Bech Odense, der specialiserer sig i køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Her kommer han til at sidde med et fokus på kontormarkedet og udlejningssager. Simon siger:

”Det er stort at komme med ombord hos EDC Poul Erik Bech. Jeg forventer en god opstart i en virksomhed, der for mig altid har været det største brand i branchen og som har et ry for at gøre tingene på en bestemt måde, som jeg kan spejle mig meget i. Det bliver spændende at komme i gang med en ny udfordring, hvor jeg kommer til at arbejde med flere forskellige udlejere og prøve mig selv af i et andet miljø, hvilket jeg glæder mig til.”

Kunsten at udleje

Ansættelsen af Simon Foss Lousholt er et led i at styrke kontorområdet i Odense yderligere, hvor den cykelglade fynbo også kommer med stor erfaring, et stærkt lokalt kendskab og en vilje til at gøre tingene ordentligt:

”Jeg vil trække på alle de erfaringer, jeg har gjort mig i min tid hos Olav de Linde. Her tænker jeg især på at have en stærk kundekontakt og forståelse for, hvordan vi vedligeholder lejere. Dertil er det vigtigt for mig at kende kunderne indgående, og vide hvordan deres forretning udvikler sig, så vi hele tiden kan tale ind i deres behov,” siger Simon Foss Lousholt.

”Til afdelingen kommer jeg til at bidrage med god energi og højt humør. Dernæst kommer jeg med et fokus på den gode udlejning og en vilje til at gøre tingene ordentligt. Det er ikke nogen kunst at udleje for enhver pris, det er derimod en kunst at udleje til en god pris, så begge parter bliver tilfredse.”