The Archive House: Ny fleksibel kontorejendom med 600+ full-service kontorpladser

The Archive House på 7.254 m² på Gammel Kongevej på Frederiksberg er et nyt spændende kontorkoncept med en ultimativ fleksibilitet, hvor store som små virksomheder kan leje sig ind og skalere deres kontorpladser op eller ned fra dag til dag. Samtidig er der et væld af services med inspiration fra hotelbranchen, som kan tilkøbes, så virksomhederne kan koncentrere sig om kerneforretningen. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal stå for udlejningen af de 600+ kontorpladser.

SquareMeter er et dansk firma med base i København, der renoverer og udvikler ejendomme. De er i fuld gang med et nyt, stort og fleksibelt kontorprojekt med over 600 kontorpladser på Gammel Kongevej 74A på Frederiksberg. Iben Marburger Juul, partner i SquareMeter siger:

”Vi glæder os sindssygt meget til, at vi går i luften med The Archive House, og vi arbejder på højtryk for at gøre bygningen og vores nye koncepter klar til både store og små virksomheder. Den 1. august 2021 står ejendommen klar til indflytning med alt, hvad en moderne virksomhed kan ønske sig af sit nye kontor. Vores koncept er et internationalt full-service kontor, der byder på så mange individuelle muligheder, at vi godt tør sige: Hvad du ønsker, kan du få. Vi ønsker at give virksomhederne den ultimative fleksibilitet, så de kan koncentrere sig om deres forretning og ikke tænke på skriveborde, rengøring, vedligeholdelse, sikkerhed, indretning, om internettet fungerer, eller receptionisten er
syg.”

”Vi er mange medarbejdere, der udspringer af hotelverdenen, så servicen og fleksibiliteten bliver helt i top. Man kan tilkøbe en lang række services som mødefaciliteter, sekretærservice, IT-service, indkøb og oversættelse. Vi kan stå for at købe blomster eller gaver til medarbejderne, sætte flag frem ved fødselsdage, afholde og arrangere events/fester, eller hvad man ønsker hjælp til. Mange mennesker bruger næsten halvdelen af deres vågne timer på kontoret, så vi ønsker at skabe et kontor, der giver mennesker energi, læringslyst og mulighed for at fokusere på, hvad der er vigtigt for at kunne opnå de bedste resultater i et unikt fællesskab, hvor vi også vil afholde inspirerende sociale og faglige arrangementer. Opnår vi det, har vi nået vores mål med The Archive House.”

Farvel til bøvl og hovedpine

Ejendommen husede frem til 2018 Statens IT, der havde en lang række arkiverede kæmpe papirruller i kælderen. Det er baggrunden for, at kontorbygningen er kommet til at hedde: The Archive House. Hans C. Nielsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, der står for udlejningen af de 600+ kontorarbejdspladser, siger: ”Der er et stort arbejde i gang med at indrette en super moderne, effektiv og fleksibel kontorejendom med et væld af faciliteter og services. Der er fokus på at skabe effektive og produktive arbejdspladser i kreative omgivelser, så man fjerner en masse bøvl og gør det nemt for virksomhederne, så de kan skabe reel værdi og fokusere på kerneforretningen. Det er nyt og innovativt. Et så gennemført full-servicekoncept har vi ikke tidligere haft på hylderne. Det er et yderst fleksibelt koncept, der vil tiltale mange virksomheder. Og Corona har om noget sat fokus på, hvor vigtigt det er, at virksomheder kan skalere op og ned.”

En inspirerende arbejdsplads

The Archive House er individuelle kontorlejemål, der henvender sig til både danske og internationale virksomheder. Kontorerne er yderst centralt placeret på Frederiksberg med bus til døren og
143 P-pladser (2000 kr. pr. måned pr. plads). Hans C. Nielsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

”The Archive House bliver en imponerende kontorejendom på seks etager med godt 1.000 m² på hver etage og terrasser med flot udsigt over København på 2. og 6. sal. Der vil være fælles reception, loungeområde, kaffe, the, vand, sikkerhedsvagt, rengøring, kameraovervågning, cykelparkering m.m. inkluderet i lejen. Har cykelturen været hård, er der bad og omklædning plus elevator op til kontoret, hvor der er aircondition.”

”Med respekt for bygningens fortid som Statens IT installeres der højhastighedsinternet med kabling i gulvet, så der tages højde for alle individuelle indretningsønsker. Kontorejendommen bygges med tanke på at inspirere til sparring, og så kan der afholdes sociale og faglige arrangementer. Der vil også være restaurant med frokostordning, yoga- og meditationsrum og mulighed for at tilkøbe renseri- og shoppingservice. The Archive House er med andre ord meget mere end et kontorfællesskab. Kogt ned til essensen gør de det nemt for virksomheder at sikre stor arbejdsglæde og innovative medarbejdere.

Niels Bastrup, tidligere kreativ direktør hos Royal Copenhagen, designer de møblerede lokaler i The Archive House i en skandinavisk stil med masser af træ og forskelligartede udtryk. Dermed bliver kontorenes udsmykning ikke for ensformig, men alligevel med en rød tråd, hvilket gør, at det bliver inspirerende og motiverende at arbejde i kontorerne.

The Archive House:
Flexplads – i åbent areal:
Pris pr. plads ekskl. services: 750 kr. om måneden
Fast plads – i åbent areal:
Pris pr. plads inkl. services: 2.500 kr. om måneden
Lukket kontor – op til 500 m²:
Pris pr. plads inkl. services: Fra 4.000 kr. om måneden
Store virksomheder – fra 500-2.000 m²:
Pris pr. plads inkl. services: Oplyses ved forespørgsel

Hans C. Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 58588718
Mobil: 20707109
E-mail: hcn@edc.dk