Kontorlejlighed i Aarhus til marketing, it, ejendomme og kunstgalleri

Det familiedrevne firma, Kjærgruppen, har netop købt en 214 m2 stor erhvervslejlighed i den attraktive bydel Frederiksbjerg i Aarhus. Ejendommen skal anvendes som mødested for familiens iværksætteri, der både består af at drive ejendomme, udstille kunst, arbejde med it og markedsføring. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet handlen.

Iværksætteri kan drives og udvikles på mange måder. For familien Kjær skabes de bedste ideer og synergieffekter under samme tag. Derfor har familien valgt at starte et familieprojekt, hvor de vil drive hver deres virksomhed med udgangspunkt i det store erhvervslokale. Datter i Kjær-familien, Caroline, som er direktør i firmaet, siger:

”Vi har længe ønsket at finde et kontorlokale, hvor vi som familie kan arbejde med hver vores projekter, pleje familielivet og sparre med hinanden. Jeg driver og administrerer ejendomme, min kæreste Mathias Jørgensen har IT firmaet Major IT, min svigerinde Ditte Flach har et marketing-firma, min far Niels Kjær og min bror Philip Kjær styrer det 70 år gamle dækfirma AAV Dæk, som er beliggende i Brabrand, og min mor Marlene Kjær er billedkunstner og forfatter. Disse billeder og bøger vil blive solgt igennem mit nystartede interiør- og livsstilsfirma, som også kommer til at huse i lokalerne. Vores erhvervserfaring spænder derfor vidt. Det gør, at vi kan bistå hinanden på tværs af vores virksomheder og ekspertise, så det bliver rigtig godt at få et samlingssted for familien.”

Beliggenhed med muligheder

Ejendommen er beliggende i M.P. Bruuns gade 58 i hjertet af Aarhus med en tæt tilknytning til Bruuns Galleri. Caroline Kjær udtaler: ”Vi kommer til at anvende ejendommen til en kombination af kontorarbejde og galleriudstilling. Min mor laver flotte malerier, og da ejendommen er beliggende på en pulserende gade med mange forbipasserende, så vi det som en oplagt mulighed at åbne et galleri, hvor udefrakommende kan komme ind og besigtige malerierne. På den måde udnytter vi placeringens fulde potentiale, uden vi behøver at gå på kompromis med vores andre erhverv.” ”Vi fandt ejendommen interessant, da den er i god stand, ligger bynært og er nem at komme til og fra. Derudover er vi alle født og opvokset i Aarhus, og har en tæt forbindelse til byen og Frederiksbjerg-området. Samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech har forløbet fint med alt den nødvendige information og en rigtig effektiv proces, hvilket resulterede i, at handlen gik igennem på blot 14 dage. Vi overtog lokalet d. 1. oktober, og er allerede faldet godt på plads.”

Vestdanmarks hovedstad, en attraktiv by

Aarhus har et godt kundegrundlag og er et attraktivt sted for erhvervsdrivende. Rasmus Kjærulff Ingemansen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger: ”Aarhus har de sidste mange år oplevet massiv vækst. Mange tilflyttere er kommet til, og det smitter også af på erhvervsdrivende, som ønsker at etablere sig i byen. Aarhus er knudepunktet for mange mindre og større virksomheder, både lokale og internationale. Derfor er der gode muligheder for at skabe sig et stort netværk af forretningsforbindelser.

”Ejendommen beliggende på M. P Bruuns Gade strækker sig fra Banegårdspladsen mod Skt. Pauls Kirke, og har mange attraktive og velbesøgte naboer. Der er et flot facadeparti med store butiksvinduer, og indvendigt er der lyst og højt til loftet. Jeg synes, at ejendommen på M.P. Bruuns Gade er et rigtig godt match til Kjær Gruppen, og det har været spændende at samarbejde med en mangfoldig iværksætterfamilie. Jeg ønsker dem alle held og lykke og takker for et godt samarbejde.”

Rasmus Kjærulff Ingemansen

Erhvervsmægler - Investering, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587204
Mobil: 20969087
E-mail: ri@edc.dk