Lån & Spar Bank i Kolding rykker i 2020 ind i stort nyt kontorhus i byen

Den 6. december bliver første spadestik taget til det 3600 m² store nye kontorhus i Kolding Nord – lige over for Kolding Storcenter og tæt på motorvejen. Lån & Spar Bank Kolding kommer til at leje sig ind i stueetagen, da de er vokset ud af deres nuværende lokaler i centrum af byen.

Der er gang i Kolding by, og det mærker også Lån & Spar Bank Kolding, der indtil nu har haft filial på Buen 2 centralt i byen. Men når det store nye kontorhus på Skovvangen 33 står færdigt ved udgangen af 2020, kommer Lån og Spar Banks Kolding-filial til at skifte adresse, da de som de første har lejet sig ind i stueetagen i kontorhusets ene blok på knap 1800 m² fordelt på tre etager.

”Vores nuværende lokaler er simpelthen blevet for små. Og så trækker det meget, at man fra vores nye adresse kan parkere foran banken og hurtigt komme på motorvejen, da vi har kunder fra både Syd- og Midtjylland. Selvom vores ydelser bliver mere og mere digitale, så vi har vi stadig mange kunder, som gerne vil ind til en god snak. Derfor glæder vi os meget til at blive mere tilgængelige og få mere plads til at tage imod vores kunder – i flotte nye omgivelser,” siger Martin Fugleberg Smed, filialdirektør i Lån & Spar Bank Kolding.

John Vogt er erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding og har stået i spidsen for udlejningen af den 569 m² store stueetage til Lån & Spar Bank Kolding. Han fremhæver også kontorhusets attraktive beliggenhed i et område af byen, der er under stor udvikling i disse år. Ud over Kolding Storcenter ligger Spar Nords Kolding-filial lige ved siden af – og inden for de næste år bliver Plantorama, som er Danmarks største have- og plantecenter, også opført et stenkast derfra.

”Det er en rigtig god adresse, hvis man ønsker god profilering og kundevenlighed, da der til hver blok er flere p-pladser, og da man nemt kan komme på motorvej. Der er da også flere, som allerede er begyndt at vise interesse for at leje sig ind på førstesalen i den ene blok,” siger erhvervsmægleren.

Tilpassede lejemål

Bjarne Adsbøll er administrerende direktør for entreprenørvirksomheden Adsbøll Entreprise A/S, der opfører og ejer det nye kontorhus. Han forklarer, at de tilpasser hvert lejemål til den enkelte lejers ønsker.

”Vi kan adaptere lejemålet til den enkelte lejer og fx sætte tv-skærme op, indsætte rette kabling og indrette med cellekontorer eller åbne kontorlandskaber – alt efter, hvad lejeren ønsker. Til Lån & Spar Bank kommer vi fx til at installere åbne kontorlandskaber, møderum, stillerum, kantine samt bad og omklædning, som de har ønsket,” siger Bjarne Adsbøll.

Det er erhvervsmægler John Vogt, som opsnappede muligheden for at få Lån & Spar Bank ind som lejere. Bjarne Adsbøll sætter da også ord på at være tilfreds med EDC Erhverv Poul Erik Bechs måde at håndtere processen på.

”Det har været et super professionelt samarbejde, hvor John Vogt er kommet med lejeren, hvorefter vi har taget grebet om det og tilpasset lejemålet efter deres ønsker,” siger han.