Lav nordjysk tomgang

I Aalborg er der blevet længere mellem de tomme butikslokaler det seneste år, og tomgangen er under 2% – det laveste blandt landets fire største byer.

”Vi mærker travlhed og aktivitet på mange måder. Vi har set en del små pop-up-butikker, og så har nogle brugt perioderne med nedlukning til at renovere deres butikker og lejemål – eller måske finde en mere optimal beliggenhed,” fortæller partner Martin Brasholt Mikkelsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

Mere langsigtet nyder detailhandlen godt af stigende indbyggertal i den nordjyske hovedby, og så har EDC Erhverv Poul Erik Bech de seneste måneder hjulpet med flere nyetableringer, oplyser Martin Brasholt Mikkelsen:

”Vi har fx fundet lokaler til det nye The Burger Concept og til Bolia, som åbner et møbelhus i nærheden af to andre møbelbutikker (læs mere side 41). Vi har også fundet centralt beliggende lokaler til en lokal restaurant samt flere andre mindre lejemål til mindre, lokale detailbutikker. Ved årsskiftet udlejede vi desuden til Handelsbanken på Gøteborgvej 1 i Aalborg SV, som både er kontorer, men det er også muligt for kunderne at besøge og holde møder i filialen.

Vil du blive opdateret på detailmarkedet?

Hent den nyeste udgave af vores magasin DetailFokus her.

Martin Brasholt Mikkelsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587576
Mobil: 20671250
E-mail: mbm@edc.dk