LEA Ejendomspartner flytter som et centralt led i en vækststrategi til København

LEA Ejendomspartner har de senere år været igennem en transformation for at komme endnu tættere på kunderne og resten af EDC Poul Erik Bech-koncernen. Nu cementeres integrationen, da LEA, der er ejendomspartner inden for ejer-, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme, flytter fra Herlev til København K.

LEA Ejendomspartner flytter fra Herlev til Bremerholm 31 i København K som et centralt led i en vækststrategi. Lars Ismiris, adm. direktør i LEA Ejendomspartner, siger:

“Siden jeg i 2019 startede hos LEA Ejendomspartner, har vi arbejdet for at knytte os endnu tættere til koncernens værdikæde. Vi har et rigtig godt fundament, og det bliver kun forstærket af, at vi kan trække på mange forskellige kompetencer. Vi flytter nu vores medarbejdere ind til Poul Erik Bech hovedsæde, hvor der sidder mere end 100 medarbejdere, heriblandt erhvervsmæglere, valuarer og specialister. Vi kommer med andre ord til at få et endnu tættere arbejdsmiljø med sparring og idéudveksling, og det ser vi meget frem til.”

Langsigtet vækststrategi

Udover Herlev-afdelingen, der flytter til København, har LEA Ejendomspartner kontorer i Kolding, Odense og Næstved med mere end 70 medarbejdere. Lars Ismiris, LEA Ejendomspartner, fortæller:

“De senere år har vi investeret i at udvikle og fremtidssikre virksomheden og har en strategi og et ønske om at stå endnu stærkere i fremtiden. Vi forventer at fortsætte vores transformation af virksomheden og udvikle vores kompetencer og ydelser, så vi også fremadrettet har en konkurrencedygtig virksomhed. Som en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen har vi nogle unikke muligheder for en langsigtet og ambitiøs vækststrategi, hvilket vi i fællesskab mener, der skal til for at stå godt rustet til fremtidens behov.”

“Udover en forstærket synergi med resten af koncernen har vi prioriteret at investere i medarbejdere med stærke profiler og specialkompetencer, og det vil vi fortsætte med de kommende år. For øjeblikket søger vi seks medarbejdere, hvoraf tre er til vores kommende afdeling i København. Derfor er det også et stort plus, at vi får en central adresse i byen, da vi forventer, at det vil gøre det endnu nemmere at rekruttere dygtige folk,” siger Lars Ismiris.

Læs mere om LEA Ejendomspartner her