LEA Ejendomspartner i Næstved får ny afdelingschef

Fra 1. januar er Lars Trøster ny afdelingschef for LEA Ejendomspartner i Næstved.

Han har en stærk baggrund i bankverdenen, hvor han har arbejdet med personaleledelse igennem mange år.

Lars Trøster kommer fra en stilling som filialdirektør for privatafdelingen i Nordea i Næstved, hvor han har været leder de sidste 14 år. Det er derfor en profil med solid erfaring inden for personaleledelse, som nu bliver leder af LEA Ejendomspartner i Næstved.

”Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt og professionelt team og bidrage til den fortsatte vækst, LEA Ejendomspartner oplever i disse år. Det kan jeg især med min mangeårige erfaring med at lede og motivere dygtige medarbejdere med porteføljeansvar. Jeg ser derfor frem til at skabe de bedst mulige rammer for både de nuværende og kommende medarbejdere,” siger Lars Trøster og fremhæver, at LEA Ejendomspartner i de kommende år vil have stort fokus på at uddanne sine egne administratorer gennem virksomhedens interne trainee-program.

Lars Ismiris er administrerende direktør for LEA Ejendomspartner. Han fremhæver, at Lars Trøster er den helt rigtige profil til afdelingen med sin rådgiverbaggrund, ledelseserfaring og ikke mindst lokalkendskab til Næstved-området.

”Vi mener, at den personlige relation og nærvær er afgørende i vores branche, og derfor tror vi, at Lars Trøster med sin baggrund og lokale forankring er den helt rette til at styrke vores lokale tilstedeværelse samt løfte og udvikle LEA Ejendomspartner yderligere,” udtaler Lars Ismiris.