LEA Ejendomspartner i Næstved får ny afdelingsdirektør med stor ejendomserfaring

Fra 1. oktober er Mette Pii ny afdelingsdirektør i LEA Ejendomspartner i Næstved, der som en del af EDC Poul Erik Bech er et landsdækkende ejendomsadministrationsselskab. Mette Pii kommer fra ledende stillinger inden for ejendomsadministration og har senest været senior director for en af verdens førende erhvervsejendomsrådgivere.

Mette Pii er uddannet cand.polit. og har en stærk baggrund i ejendomsbranchen, hvor hun gennem en lang årrække har haft erfaring med ledende stillinger inden for ejendomsadministration. Senest kommer hun fra en stilling som senior director for en af verdens førende erhvervsejendomsrådgivere, CBRE, hvor hun har arbejdet de sidste 13 år.

LEA Ejendomspartner i Næstved får dermed en erfaren profil ved roret, som i sin daglige gang bl.a. skal stabilisere og udvikle kundegrundlaget og bidrage til at forenkle og optimere processer. ”Jeg ser frem til at blive en del af et professionelt team, hvor jeg kan bidrage med min mangeårige erfaring inden for ejendomsadministration og ledelse. Jeg har fra mit tidligere job været med til at opbygge og udbygge en ejendomsadministration fra start af, og har derfor et stort kendskab til alt, hvad der rører sig i branchen. Jeg drives og motiveres af at arbejde med et dedikeret team, og derfor vil jeg gøre mit ypperste for at skabe motivation og arbejdsglæde for nuværende og fremtidige medarbejdere,” siger Mette Pii.

LEA Ejendomspartner har kontorer i Kolding, Odense, Næstved og Herlev og administrerer foreninger og ejendomsporteføljer over hele landet. Selskabet er 100% ejet af EDC Poul Erik Bech koncernen, som også er Danmarks største mæglervirksomhed. Lars Ismiris, adm. direktør for LEA Ejendomspartner fremhæver, at Mette Pii er den helt rette profil til afdelingen med sin store erfaring:

”Mette har en stærk baggrund i ledelse, økonomi og ejendomsadministration, og hun tilfører afdelingen særlige kompetencer ift. Ejendomsinvestorer og internationale kunder. Hun er en involverende leder, som med sin indsigt og erfaring vil få en helt central rolle i vores videre udvikling af LEA Ejendomspartner. Jeg glæder mig til at byde Mette velkommen, og ser frem til et godt samarbejde.”

Kontakt
Mette Pii
Afdelingsdirektør for LEA Ejendomspartner i Næstved
E-mail: mpi@lea.dk