Lokal ejendomsmægler fejrer 10 år i Odense med nyt domicil

For 10 år siden åbnede EDC Poul Erik Bech i Odense C, og siden da er både en erhvervsafdeling, der beskæftiger sig med det professionelle ejendomsmarked, og en afdeling for LEA Ejendomspartner, der administrerer ejendomme, kommet til. Med stigende vækst i antallet af medarbejdere, er virksomheden nu vokset ud af de nuværende lokaler, og rykker derfor d. 22. februar til nyt domicil på Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C

”Odense er en af Danmarks største vækstmotorer pt. Priserne er stigende, og der bliver bygget mange nye boliger – fx er vi selv aktuelt involveret i udlejningen af 240 lejligheder i Østerlunden,” fortæller Morten Nancke, der er partner i EDC Poul Erik Bech Odense C.

I 2014 åbnede EDC Erhverv Poul Erik Bech sin afdeling i Odense. Afdelingen voksede på rekordtid fra en partner til at tælle 6 medarbejdere, herunder to partnere.

”Odense har i de seneste år været inde i en stor, erhvervsmæssig udvikling, og på samme tid har vi mandet op med eksperter indenfor de forskellige ejendomssegmenter,” fortæller Morten Nielsen, der er partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Sidste skud på stammen er LEA Ejendomspartner, der er et ejendomsadministrationsselskab under EDC Poul Erik Bech-koncernen. Firmaet åbnede sin afdeling i Odense i sommers, og er dermed beliggende på fire lokationer rundt i landet. Siden, er LEA Odense vokset markant i antallet af medarbejdere.

I anledning af de nye lokaler inviteres samarbejdspartnere, venner, familie og interesserede til en uformel reception:

Fredag d. 5. april 2019
Kl. 14 – 17
Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C