Mandagsræs samler ejendomsbranchen på kryds og tværs

Nye relationer blev stiftet, gamle blev plejet og cykelpedalerne kom på overarbejde, da EDC Erhverv Poul Erik Bech var vært for sæsonens femte udgave af Mandagsræs.

Mandagsræs er et virksomhedsarrangement for virksomheder og deres kunder.  Fhv. professionelle cykelrytter, Jens Veggerby, er idémanden bag ræset, der arrangeres 15 gange over sommerhalvåret. Mandag d. 4. juni var EDC Poul Erik Bech vært. Mødt op var medarbejdere fra Niam, PFA, Gorrissen Federspiel, Thylander, Rødovre Centrum, Nets og mange flere.

”Vi havde 60-70% af ejendomsbranchen ude at cykle ” fortæller Michael Thulstrup fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Gæsterne kunne i flot sommervejr begive sig, fra erhvervscentret i Herlev, ud på den 17 km lange tur til rundstrækningsruten i Smørum.  Selvom arrangementet primært handlede om netværk, havde Veggerby Sport & Kultur et meget professionelt set-up. Med cyklisterne fulgte guider, samaritter, en mekanikerbil og racemarshalls på mortorcykler.

”Jens (Veggerby) er god til det her. Der er en afslappet stemning, og folk ved, at de skal ud at netværke. Alligevel er de også tændte på at komme ud at køre ræs, og alle har det sjovt,” fortæller Bjørn Gervø.

Det var en flok trætte og pustende mennesker, der kom tilbage til kontoret i Herlev cirka to timer efter afgangen.

”Folk kørte ordentligt og med respekt. Vi kører for sjov, og så kører man alligevel til,” lyder det fra en tilfreds Hans Abildstrøm, advokat og partner hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

Jens Veggerby var også tilfreds med forløbet. Selv om han tilhørte gruppe 3, og benene ikke er lige så gode som i slut 90’erne, da han deltog i flere udgaver af Tour de France, havde han stadig sved på panden.

”Meningen med Mandagsræs er, at alle os med passion for cykling og samtidig er erhvervsmæssigt aktive, godt vil netværke lidt, indgå nye relationer og få lidt sved på panden. Bjørn og Michael repræsenterede firmaet på bedste vis,” fortæller han.

Aftenen sluttede med præmieoverrækkelser, hvor der var vin til de tre forreste i hver af de fire grupper. Nogle folk kørte hjem, mens andre stadig havde krudt i benene og steg op på jernhesten igen og råbte: ”Vi ses næste mandag!”