Markant byejendom i centrum af Odense solgt til privat investor

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Odense har formidlet salget af Dannebrogsgade 3 i Odense centrum. Køberen er en privat investor.

Den markante byejendom på Dannebrogsgade 3 i Odense er blevet solgt for et stort millionbeløb til en privat investor. Ejendommen huserer for øjeblikket udelukkende erhverv, men det behøver nødvendigvis ikke være tilfældet i fremtiden, fortæller EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Morten Nielsen, partner og erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Odense, har formidlet salget.

”Ejendommen og placeringen har nogle unikke udviklingsmuligheder på sigt. Ejendommen vil forventeligt blive videreudviklet og den fremtidige anvendelse kendes endnu ikke. Den kan på sigt både rumme boliger, kontorer eller måske hotel – eller en kombination heraf.  Vi ved endnu ikke, hvad der sker, da det hele er meget nyt, men vi har udarbejdet et projektforslag til køberen, som har taget godt imod forslaget,” fortæller Morten Nielsen.

”Ejendommen ligger mellem banegården og havnen i Odense, så beliggenheden er helt i top.”

Morten Nielsen fik sagen overdraget fra Sparekassen Sjælland, og fra overdragelse til underskrivelse af købsaftale gik der blot et par måneder.

”Ejendommen har ikke været ude i den brede offentlighed. Fra jeg præsenterede ejendommen for køber, gik det stærk.  Vi kendte både sælger og køber via vores netværk, så det har været en sag, der har været håndbåret rundt,” siger Morten Nielsen.

Salget er blot et eksempel ud af flere i et marked, der er brændende varmt i Odense. Tal fra EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek viser også, at interessen for enten at investere eller leje lokaler i Danmarks tredjestørste by er stigende. Hele 36% flere investorer vil investere i ejendomme i Odense nu end i juni 2017, mens antallet af virksomheder, der søger lokaler i byen, er steget med knapt 50%.