Markant industriejendom i Rødovre er nu udlejet efter opdeling i flere enheder

EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop udlejet kontormøbelfirmaet EFG’s tidligere industriejendom på Islevdalsvej 98 i Rødovre. Opdeling af domicilet blev her vejen til at få alle kvadratmeter udlejet. Fra september kommer alle tre nye lejere dermed til at holde til på adressen.

I april faldt det på plads, at Kärcher, verdens førende leverandør af rengøringssystemer, fra september kommer til at leje sig ind i lidt over halvdelen af den 3.600 kvm store bygning på Islevdalsvej 98, der både rummer lager-, kontor- og showroomlokaler. Virksomheden havde egentlig haft domicilet i kikkerten tilbage i starten af 2017, hvor det var udbudt hos en anden mægler end EDC Erhverv Poul Erik Bech. Men selvom virksomheden er i vækst, var domicilet for stort til at fylde ud for virksomheden, forklarer Lars Bøgely, administrerende direktør for Kärcher.

Men da Jonas Graves Basse, ejendomsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herlev, i slutningen af 2017 overtog ansvaret for udlejningen, tog han igen fat i direktøren og præsenterede idéen om at opdele bygningen i mindre enheder, så Kärcher ikke behøvede at leje sig ind i hele domicilet.

”Jonas var god til at se nye muligheder for opdeling af domicilet, så det imødekom vores behov. Desuden præsenterede han os for muligheden for at lave en ny indfaldsvej til bagsiden af bygningen, hvor vi var mest interesserede i at ligge. Derfor vi også fik lyst til at fortsætte dialogen – og i sidste ende springe til”, siger Lars Bøgely.

Ifølge ejendomsmægler Jonas Graves Basse var det også altafgørende at se på domicilet med nye øjne, da han blev ansvarlig for udlejningen.

”Ud fra mit kendskab til efterspørgslen i markedet, og siden domicilet havde stået tomt i halvandet år hos den anden mægler, uden mange havde budt sig til, var det oplagt at opdele bygningerne i mindre enheder, da der er få virksomheder, som søger showroom-, kontor- og lagerbygninger i den størrelse. Derfor vidste jeg også godt, at det ville blive langt nemmere at afsætte, hvis det blev opdelt til to eller tre lejere”, siger ejendomsmægleren.

Det viste sig da også at give pote.

Bent Friis Pedersen er administrerende direktør for udviklings- og ejendomsinvestorfirmaet IBI Group, der ejer domicilet på Islevdalsvej 98. Som udlejer sætter han også ord på at være tilfreds med EDC Erhverv Poul Erik Bechs indsats for at finde nye løsninger for bygningen, så de rette lejere kunne findes:

”Jonas leverede varen og kom med gode inputs til, hvad mulighederne var for opdeling for derefter at finde de rette lejere til hvert lejemål.”