Markant rødstensejendom i Aalborg solgt i hurtig handel

Ejendommen på Hadsundvej 39 i Aalborg består af et erhvervslejemål og 4 beboelseslejemål og er netop blevet solgt til en lokal ejendomsinvestor. Arbejdernes Landsbank har til huse i ejendommen, hvor de siden 1990 har benyttet stue, 1. etage og en del af kælderen til bankvirksomhed. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen.

Den unikke rødstensejendom har et etageareal på 747 m² og et grundareal på 734 m² og er solgt til den lokale ejendomsinvesteringsvirksomhed Holst Ejendomme, der begyndte sin rejse i 2016 og i dag har ejendomme for ca. 20 mio. kr. i porteføljen. Sælger er ejendomsudvikler i Aalborg, JLMC Invest ApS.

”Vi lever af at istandsætte og udvikle ejendomme for så at sælge dem videre, når de er optimeret tilfredsstillende. Hadsundvej 39 er ingen undtagelse. Vi har optimeret ejendommen til et punkt, hvor det giver mening for os at sælge, også fordi markedet er lukrativt for tiden, hvor der er mange investorer, som er interesserede i ejendomme som denne. Det er den korte salgsproces et godt eksempel på,” siger Jesper Lorenzen, medejer, JLMC Invest ApS.

Jeppe Holst, ejer og grundlægger af Holst Ejendomme, der har købt ejendommen siger: ”Vi var ude at kigge på ejendommen for et stykke tid siden, og den overraskede os meget positivt. Derfra gik det ret stærkt, vi lagde hurtigt et bud på bordet og efter et par opkald, var sagen lukket, og vi kunne se frem til at have Hadsundvej 39 i vores portefølje. Vi er glade for at få handlen i hus og ser frem til at drifte og udvikle ejendommen på sigt.”

En god investeringscase

Michael Stilling, partner, EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af ejendommen: ”Det er en velvedligeholdt ejendom med præsentabel for- og bagtrappe, flisebelagt terrasse og et stort parkeringsareal på bagsiden af bygningen, som omfatter 12 parkeringspladser. Beboelseslejemålene har eget køkken, bad og et fælles vaskerum og fremstår i pæn stand. Der er et stort udviklingspotentiale for ejendommen, som har et hav af anvendelsesmuligheder. Det er en markant rødstensejendom, og samtidigt en god investeringscase, som er sjældent set i Aalborg.”

Sælger Jesper Lorenzen, JLMC Invest, siger: ”Køber får en flot rødstensejendom, til en fin m²-pris, med et stort fremadrettet potentiale, især på erhvervsdelen er der gode forudsætninger og rammer for at drive virksomhed. Mest iøjnefaldende er beliggenheden, som er enestående.”

”Vi har været meget glade for samarbejdet med EDC Poul Erik Bech og Michael Stilling. Handlen gik enormt stærkt, så det var ikke et samarbejde, der trak i langdrag, men vi føler os godt behandlet, og der har ikke været noget at sætte en finger på,” siger Jeppe Holst, ejer og grundlægger af Holst Ejendomme.

Jesper Lorenzen stemmer i: ”Det har været et upåklageligt samarbejde med både køber og EDC Poul Erik Bech. Vi har tidligere købt og solgt gennem sidstnævnte, og vi ønsker at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.”

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE
Telefon: 58587151
Mobil: 23292646
E-mail: stilling@edc.dk