NORDJYSKE Medier flytter til havnefronten i Aalborg og sætter nuværende store domicil til salg for knap 100 mio. kr.

NORDJYSKE Medier rykker i foråret 2023 til Aalborg Centrum på hjørnet af Karolinelundsvej og Nyhavnsgade i et helt nyt byggeri, der endnu er på tegnebrættet. Derfor er mediehusets nuværende domicil i Aalborg Øst netop blevet sat til salg for knap 100 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen af det nye domicil og skal også formidle salget af det nuværende.

Efter at have holdt til på Langagervej 1 i Aalborg Øst siden 1989 har NORDJYSKE Medier nu besluttet at flytte til musikhuskvarteret lige ved siden af Musikkens Hus i Aalborg Centrum. De mange medarbejdere i mediehuset kan dermed se frem til 3.000 m2 i en spritny bygning på havnefronten. Morten Vinther Jensen, adm. direktør i NORDJYSKE Medier, fortæller:

“Jeg er glad for, at vi har et par år til at sige farvel til vores nuværende kontordomicil, for her har vi haft mange gode år. Men vi ser også frem til en ny start, et nyt sted og i en helt ny, moderne bygning. Det nuværende domicil er netop blevet sat til salg, så det er endnu ikke til at vide, hvad der kommer til at ske med stedet, men det er en meget stor ejendom på en central beliggenhed og med stor synlighed, så jeg er sikker på, at der nok skal være interesse for den.”

Udviklings- og entreprenørkoncernen A. Enggaard er bygherre bag det i alt ca. 6.000 m2 store kontorbyggeri i Aalborg, hvor NORDJYSKE Medier nu har lejet sig ind på de tre nederste etager og dermed halvdelen af byggeriets kvadratmeter. Afdelingschef i A. Enggaard, Anton Hessellund, siger:

“Vi er meget glade for, at NORDJYSKE Medier flytter ind i vores kommende kontorbyggeri. De passer supergodt til det bynære og vibrerende område ved havnefronten. I det hele taget er vi tilfredse med, at der er blevet taget godt imod projektet med mange interesserede. Samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech om udlejningen har været meget effektivt og professionelt, så vi kommer helt sikkert også til at samarbejde om andre sager i fremtiden.”

Opførslen af kontorbyggeriet går i gang i foråret 2021.

Nuværende unikke domicil til salg

NORDJYSKES hidtidige kontordomicil og trykkeribygning med et etageareal på 13.870 m2, et kælderareal på 2.695 m2 og et grundareal på 78.378 m2 er netop blevet sat til salg for 96.000.000 kr. Martin Brasholt Mikkelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fortæller om ejendommen:

“Først og fremmest er vi rigtig glade for at have fundet de nye lokaler til NORDJYSKE Medier i centrum af Aalborg. Samtidigt er det superspændende at lande sådan en opgave på vores skrivebord og få deres nuværende domicil til salg også, da denne type ejendom enormt sjældent udbydes. Ejendommen, der er tegnet af arkitekt Jacob Blegvad, er helt særlig og tiltrækker sig derfor en del opmærksomhed, da det er en bygning mange i Aalborg kender. De fremtidige ejere kommer altså til at få glæde af stor eksponering mod den trafikerede Universitets-boulevard. Derudover er der 7.393 m2 kontorplads, 6.477 m2 til lager/produktion og en stor grund med masser af parkeringspladser og mulighed for yderligere bebyggelse og udstykning.”

“Ejendommen ligger i Aalborg Øst i nær tilknytning til det nye Universitets Hospital og Aalborg Universitet og få minutters kørsel til motorvej E45. Der er tale om et udbygget erhvervsområde med boliger, uddannelsesinstitutioner og idræts- og kulturcenteret GIGANTIUM. Langagervej 1 er virkelig en spændende domicilejendom med mange muligheder, så vi ser meget frem til at se, hvem der bliver den heldige ejer.”

Se sagen her

NORDJYSKE MEDIERs nuværende domicil, der er sat til salg for 96.000.000 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martin Brasholt Mikkelsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587576
Mobil: 20671250
E-mail: mbm@edc.dk