Nu udlejes 81 nyopførte lejligheder på Amagerbro

Nu skrives et helt nyt kapitel for Amagerbankens gamle hovedsæde på Uplandsgade 2-4. Danica Pension er nemlig ved at opføre 81 nye 1- og 2-værelses lejelejligheder på adressen. Projektet er med til at imødekomme den fortsat stigende efterspørgsel på lejeboliger i København. Boligerne udlejes gennem EDC Projekt Poul Erik Bech og står klar til indflytning.

Et projekt med 81 nyopførte boliger på Amagerbro er klar. Ejendomschef i Danica Pension, Casper Torkdahl, siger:

“I de nye 1- og 2-værelses ungdomsboliger på 39-52 m² har vi især lagt vægt på at skabe lyse, velindrettede lejligheder, så pladsen udnyttes optimalt. Derfor er der installeret et godt køkken i forbindelse med boligernes alrum, og de enkelte boliger får gode badefaciliteter med separat bruseniche. Derudover har vi haft øje for at skabe et godt miljø med plads til privat frirum og rig mulighed for socialisering. Derfor har næsten alle boligerne franske altaner, og alle har adgang til en fælles tagterrasse og et stort fælleslokale.”

“Lejlighederne ligger lige ved Amagerbrogade tæt på caféer og butikker. Området har de seneste år gennemgået en rivende udvikling og er i dag et af de mest populære byområder i København. Ejendommen er tæt på alt, og infrastrukturen er optimal. Metroen er i gåafstand fra ejendommen, og med den kan man komme rundt i hele byen. Der er gode busforbindelser til Københavns store knudepunkter, og på cykel tager det kun fem minutter til indre by og ti minutter til Amager Strand. Projektet skal imødekomme de behov og ønsker, som mange har til bolig og placering, og det synes jeg virkelig, vi har formået. Så nu ser vi bare frem til, at byggeriet bliver færdigt, så lejerne kan flytte ind og få glæde af de nye, lækre lejligheder i hjertet af København.”

Lejeboliger i København går som varmt brød

Der er kommet en del nye lejeboligprojekter i København det seneste år, men efterspørgslen er ligeledes steget. Derfor er der stadig stor rift om de udbudte lejeboliger fortæller Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt:

”Antallet af mennesker, der ønsker at bo i København, er fortsat stigende, og tendensen er med til at opretholde en høj efterspørgsel på lejeboliger. Derudover vælger unge og enlige i stigende grad at bo til leje, da de ønsker mere fleksibilitet og frihed. Danicas nye projekt Amagerbro er med til at øge kapaciteten af velbeliggende, centralt placerede og attraktive ungdomsboliger. Projektet falder i manges smag, så jeg er sikker på, at der er mange, der bliver glade for nyheden om flere lejeboliger, og jeg er ikke i tvivl om, at det kommer til at gå hurtigt med at udleje dem. Det er i hvert fald det, vi oplever på vores mange andre tidligere lejebolig-projekter.

Læs mere på www.amagerbro.nu og tilmeld dig en fremvisning.

Om boligerne

  • 1 og 2-værelses lejligheder fra 39-52 m²
  • Månedlig leje fra kr. 8.000
  • Fransk altan til stort set alle boliger
  •  Adgang til fælles tagterrasse og et stort fælleslokale
  • Tæt på metro (M1 og M2) og busforbindelser
  • 5 minutter på cykel til indre by
  • Kort afstand til indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner, caféer og butikker

Vil du vide mere om markedet for investeringsejendomme?

Hent den nyeste udgave af vores magasin InvestorFokus her.

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk