Ny bæredygtig kosmetisk klinik er åbnet i hjertet af Aarhus

Den kosmetiske klinik Studio A er nu at finde i hjertet af Aarhus, da de ved årsskiftet flyttede ind i nyrenoverede lokaler. Selvom der generelt er et stigende udbud af kontorlejemål i Aarhus, så forløb udlejningen hurtigt og blev lukket på få uger med hjælp fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus.

Den nyåbnede klinik Studio A på Immervad 3, 1-3 i Aarhus har også klinik i Silkeborg og fokus på det naturlige resultat, bæredygtighed og miljø. De har samtidig en ambition om at være CO2-neutrale i 2022 og anvender bæredygtige kopper til kaffen, LED-lys, og deres engangslagener er lavet af 100 % genanvendelige materialer. Desuden klimakompenserer medarbejderne ved at cykle, køre i el-bil eller tager bussen på arbejde.

Gennemrenovering spiller afgørende rolle

Frederik Norup Dalsgaard, erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, har stået i spidsen for udlejningen, som forløb hurtigt og blev lukket på få uger. Han forklarer, at den store gennemrenovering har spillet en afgørende rolle i forhold til den hurtige udlejningsproces.

”Der er et stigende udbud af kontorlejemål i Aarhus, hvilket stiller højere krav til standen af lejemålet, når det bliver udbudt på markedet. Den omfattende gennemrenovering har derfor spillet positivt ind på den hurtige udlejning, da der har foreligget et færdigt lejemål i minimalistisk stil, som har ramt markedet bredt og kun krævet små justeringer for at tilpasse det til Studio A’s ønsker og krav,” forklarer Frederik Norup Dalsgaard.

Det er den aarhusianske ejendomsinvestor Agger Group, som udlejer lokalerne til Studio A og har en række udlejningsejendomme i Aarhus-området. De købte ejendommen i 2017 og har stået for gennemrenovering af bygningen og bl.a. bygget en ekstra etage på. Renoveringen spiller også positivt ind i klinikkens bæredygtige ambitioner, da de har sikret god isolering.