Ny ejendomsmægler og partner for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Næstved

Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Erhverv Poul Erik Bech har endnu en gang udvidet partnerkredsen i afdelingen i Næstved. Ejendomsmægler Martin Andersen er en stærk, lokal kapacitet og skal fremover sælge erhvervsejendomme i Sydsjælland og Lolland/Falster.

Martin Andersen (nr. 3 fra venstre) er ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Næstved. Her ses han sammen med de to andre partnere Michael Kristiansen og Sven Lyse samt salgskoordinator Louise E. Pfeffer-Behnke.

41-årige Martin Andersen kommer fra egne rækker i EDC Poul Erik Bech-koncernen. Her har han været afdelingschef i administrationsselskabet LEA Ejendomspartner i Næstved, hvor han har stået i spidsen for en meget succesfuld udvikling af LEA’s Næstved-afdeling.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang igen her i Næstved, hvor jeg bor, og hvor jeg også tidligere har været ejendomsmægler. Tilbage i slutningen af sommeren var aftalen, at jeg skulle være afdelingsleder i LEA Ejendomspartner i Næstved, indtil min afløser var blevet fundet. Men der er så gået lidt længere tid, end vi i første omgang havde troet med at finde min afløser. Så nu er jeg for alvor klar til de nye spændende udfordringer,” siger Martin Andersen med et smil.

Stor vækst og stort potentiale

Martin Andersen begyndte 1. januar 2020 som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Næstved. Han har en fortid i byen som ejendomsmægler i bl.a. EDC samt erhvervsmægler i daværende Nybolig Erhverv og han har arbejdet for LEA Ejendomspartner siden 2014.

”Vi oplever en stor interesse for at investere i Sydsjælland, som er i levende udvikling – især her i Næstved. Det skyldes, at investorernes afkast i storbyerne er nået længere ned, og samtidigt oplever vi vækst blandt virksomhederne her i området, så der er fine markedsvilkår netop nu, så jeg glæder mig til at bruge mit store netværk her i byen,” siger Martin Andersen.

”Jeg ser et stort potentiale i sammen med de to eksisterende partnere i Næstved EDC Erhverv Poul Erik Bech, Sven Lyse og Michael Kristiansen, at vi i fællesskab kan vækste forretningen yderligere. De seneste 12 måneder er vi her i området gået fra en markedsandel på 3% til 12%, så jeg ser frem til, at vi fortsætter den meget positive udvikling af vores erhvervsforretning.”

Nu også landbrugsejendomme

Udover erhvervsafdelingen i Næstved, så etablerede EDC Poul Erik Bech tilbage i august 2019 et nyt forretningsområde indenfor landbrug. Frank Poll, Forstkandidat og HD-F, sidder i spidsen af EDC Landbrug, og det nye forretningsområde har fået en glimrende start og solgt de første landbrugsejendomme med udgangspunkt fra Næstved-afdelingen. Frank Poll kommer fra en stilling som chef for Nykredits landsbrugsafdeling på Sjælland.