Ny ejer af Coloplast-ejendom vil skabe flere arbejdspladser i Thisted

Coloplast-ejendom i Thisted er blevet opkøbt af lokalt ejendomsselskab. Det er med et ønske om at skabe og fastholde arbejdspladser på egnen, lyder det fra direktøren.
Coloplasts fabriksbygning i Thisted falder nu på nye hænder, da ejendomsselskabet Property 7 ApS har købt ejendommen. Det bunder i et ønske om at styrke Thisted som lokalområde, udtaler direktør for ejendomsselskabet Birgitte Wøhlk Kristensen i en pressemeddelelse.
 
”Ejendommen rummer mange muligheder, og det er vigtigt fortsat at udvikle og fastholde arbejdspladser og innovation i Thisted og Thy”, siger hun.
 
Property 7 ApS overtog ejendommen fra årsskiftet og lejer ud til Coloplast, indtil de flytter ud i august. I mellemtiden er de nye ejere i tænkeboks over, hvad ejendommen konkret skal bruges til. I pressemeddelelsen løfter Birgitte Wøhlk Kristensen dog sløret for, at den kan egne sig til erhverv, herunder kontor og produktion. Men også rummer plads til iværksættere eller andre, der har brug for plads i et fællesskab.

Ekstraordinært hurtigt salg

Ejendommen på Industrivej i Thisted er på over 10.000 kvadratmeter. Og ifølge Martin Brasholt MikkelsenPartner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, gik salget ekstraordinært hurtigt igennem for en ejendom af den størrelse. Der gik en lille uge, fra køber viste interesse lige efter jul, til salget var gået igennem. Og inden da havde flere andre potentielle købere vist interesse for den tidligere Coloplast-ejendom.  
 
”Det blev en hurtig nytårshandel uden langstrakte forhandlinger. Liggetiden har i alt været under femmåneder, hvilket er kort tid for så stor en ejendom. Det viser, at ejendomme uden for storbyerne også kan sælge”, siger Martin Brasholt Mikkelsen og henviser til, at han i sommer også solgte en stor lager-ejendom på 42.000 kvadratmeter i Nors, lige uden for Thisted.