Ny erhvervsmægler sætter ind mod Farum

Efterspørgslen for at købe eller investere i erhvervsejendomme er stigende i Farum. For at servicere virksomhederne i højere grad i området har EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland ansat Torsten Ravn Berglind som ny erhvervsmægler.

Flere virksomheder vil enten købe eller investere i erhvervsejendomme i Farum. Tal fra EDC Erhvervs Køber/Lejerkartotek viser, at 53,7% flere virksomheder vil købe erhvervsejendomme i Furesø Kommune sammenlignet med ét år tilbage. I selv samme periode og område er næsten 40% flere investorer på jagt efter lokaler at investere i.

For at tilgodese den stigende efterspørgsel og som led i en ambition om at blive endnu mere synlig i Farum, har EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland ansat Torsten Ravn Berglind som erhvervsmægler.

”Via vores afdelinger i Hillerød og Herlev kan vi se, at vi har et stort klientel af kunder, der søger erhvervsejendomme i Farum. Torsten skal med sit store kendskab til det nordsjællandske marked servicere de virksomheder og hjælpe ejendomsejere med at få ejendommen afsat til en af de mange aktive investorer i området,” siger Jacob Lunding, partner og salgs- og udlejningschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland.

Torsten Ravn Berglind har tidligere været ansat som ejendomsmægler i EDC Bolig Hillerød gennem ti år og har løbende haft et godt og succesfuldt samarbejde med EDC’s Erhvervsafdeling.  Han har 25 års erfaring som boligmægler hos EDC, men ønsket om at arbejde mere målrettet med erhverv førte til jobskiftet.

”Jeg er allerede i gang med flere spændende sager, og jeg glæder mig hver dag over de udfordringer, der er ved erhvervssegmentet. Mit lokalkendskab til Nordsjælland samt min store erfaring indenfor ejendomme hjælper mig meget,” fortæller Torsten Ravn Berglind.