Ny, stærk partner til EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland

Partner-/ejerkredsen i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland er pr. 1.8.2019 udvidet med endnu en stærk, lokal kapacitet, idet Morten Hansen indgår i selskabet.

Selskabet består således af tre, ligeværdige partnere, som, udover Morten Hansen, består af Sven Lyse og Thomas Hansen. 56-årige Morten Hansen er kendt i det meste af Syd- og Vestsjælland fra sin tid i Nykredit og senest Sparekassen Kronjylland, hvor Morten har stået i spidsen for en meget vellykket etablering af Slagelse afdelingen.

”Morten har boet og arbejdet hele sit liv i Slagelse Kommune og været en meget aktiv del af såvel erhvervs- som fritidslivet, hvorfor det er en respekteret og ikke mindst ordentlig person, der tilgår erhvervscentret, og som til fulde matcher vores værdier om flid, etik og godt købmandsskab. Med sin solide finansielle baggrund indenfor erhvervsfinansiering er Morten, sammen med de øvrige kolleger i erhvervscenteret, klar til at give vores kunder kvalificeret sparring i arbejdet med deres erhvervsejendomme,” udtaler Sven Lyse, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Syd- og Vestsjælland.

Partnerskabet sker i forlængelse af den kraftige vækst, erhvervscentret i Slagelse har oplevet. Siden åbningen i 2017 har erhvervscentret opnået en markedsandel på 12 % og en stor tilgang af nye kunder, ligesom afdelingen oplever en stor interesse fra ejendomsinvestorer fra andre landsdele, som finder afkastene i Vestsjælland attraktive. Lokale partnere er med til at ruste virksomheden til yderligere vækst i fremtiden og er en fordel for kunderne, forklarer Poul Erik Bech.

”Vores forretningsmodel er bygget på stærke og indflydelsesrige partnere, som er med til at drive virksomhedens udvikling og vækst. De lokale partnere sikrer stabilitet og engagement i måden, vi løser kundernes opgave på, og derfor er jeg glad for at Morten Hansen nu bliver en del af vores erhvervsafdeling i Slagelse,” siger Poul Erik Bech.