Nyrenoveret, fleksibel og bæredygtig kontorejendom med +600 kontorpladser

The Archive House på 7.254 m2 på Frederiksberg er et nyt spændende kontorkoncept, der grundet corona er blevet udsat, men som nu åbner senere på året. Renoveringen af ejendommen har stort fokus på bæredygtighed og bliver DGNB miljøcertificeret. Kontorejendommen har en ultimativ fleksibilitet, hvor store som små virksomheder kan leje sig ind og skalere antallet af kontorpladser op eller ned fra dag til dag med inspiration fra hotelbranchen. EDC Erhverv Poul Erik Bech står for udlejningen af de +600 kontorpladser, hvor de første aftaler er på plads.

Morten Wismann, partner i danske SquareMeter, der står bag The Archive House på Gammel Kongevej 74A på Frederiksberg med over 600 kontorpladser, udtaler:

”Corona har desværre forsinket arbejdet med at renovere og ombygge ejendommen bl.a. fordi vi ikke kunne få de ønskede byggematerialer. Men vi glæder os nu rigtig meget til, at vi går i luften og kan byde både store og små virksomheder velkomne. Ejendommen står snart klar til indflytning med alt, hvad en moderne virksomhed kan ønske sig af sit nye kontor. Det er et internationalt full-service kontorfælleskab med en ultimativ fleksibilitet, så man kan koncentrere sig om sin forretning og ikke tænke på skriveborde, rengøring, vedligeholdelse, sikkerhed, indretning, om internettet fungerer, eller receptionisten er syg.”

”Vi har stort fokus på bæredygtighed og kontoret bliver DGNB-miljøcertificeret. Alle de byggematerialer vi benytter i byggeriet, er derfor miljøgodkendte og bæredygtige. Den oprindelige bygning og konstruktion genbruges i størst muligt omfang. Desuden etableres der IOT, der styrer og monitorerer forbrug af el, vand og varme for at optimere driften og sænke forbruget til gavn både for ejendommens brugere, men også for miljøet. Ejendommen etableres med mange og store fællesområder, herunder restaurant, lounge, cafe og et større areal til fleksible arbejdszoner, så det det sociale fællesskab altid prioriteres.”

Bæredygtigt og kreativt
Ejendommen husede frem til 2018 Statens IT, der arkiverede de store papirruller i kælderen – derfor navnet: The Archive House. Hans C. Nielsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, der samarbejder med SquareMeter om udlejningen, udtaler:

”Der er en supermoderne, effektiv og fleksibel kontorejendom med et væld af faciliteter og services. Der har i renoveringen været fokus på bæredygtighed og at skabe effektive og produktive arbejdspladser i kreative omgivelser, så man fjerner en masse bøvl og gør det nemt for virksomhederne. Det er nyt og innovativt. Et så gennemført full-service-koncept har vi ikke tidligere haft på hylderne. Samtidigt har Corona om noget sat fokus på, hvor vigtigt det er, at virksomheder kan skalere op og ned.”

En inspirerende arbejdsplads
The Archive House henvender sig til både danske og internationale virksomheder og er centralt placeret på Frederiksberg med bus til døren og knap 150 P-pladser. Hans C. Nielsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, udtaler:

”Niels Bastrup tidligere kreativ direktør hos Royal Copenhagen har designet de møblerede lokaler i The Archive House i en skandinavisk stil med masser af træ og forskelligartede udtryk. Det er en imponerende kontorejendom på seks etager med godt 1.000 m² på hver etage og terrasser med flot udsigt over København. Der er fælles reception, loungeområde, kaffe, the, vand, sikkerhedsvagt, rengøring, kameraovervågning, cykelparkering m.m. inkluderet i lejen. Har cykelturen været hård, er der bad og omklædning plus elevator op til kontoret, hvor der er aircondition.”

Læs mere på www.thearchivehouse.dk

Hans C. Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 58588718
Mobil: 20707109
E-mail: hcn@edc.dk