Populær webshop ramt af vokseværk: Rykker til ny større butik i Hillerød

Shapeit.dk, der sælger kvalitetsfitnesstøj til kvinder, er vokset ud af deres lokale i Hørsholm. Derfor flytter den populære internetbutik til Hillerød, hvor den familieejede virksomhed har lejet en 600 m² stor ejendom i Hillerøds erhvervskvarter. Den nye ejendom skal bruges til alt fra showroom og kontor til lager og fotostudie. EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland har formidlet lejeaftalen.

Efter 8 succesrige år, heraf 6 år i Hørsholm har Shapeit.dk vokset sig så store, at den populære webshop rykker teltpløkkerne op og flytter til Hillerød, hvor de har lejet en 600 m² stor ejendom i et attraktivt erhvervsområde. Lærke Bro Knudsen, daglig leder og partner hos Shapeit.dk, fortæller:

”Vi startede i december 2015 med at sælge kvalitetsfitnesstøj til kvinder. Vi startede med at sende pakkerne hjemmefra, men hurtigt fandt vi ud af, at der var et enormt marked for det. Nærmest siden dag ét har vi vokset os større og større, og det resulterede i, at vi åbnede vores nuværende butik i Hørsholm i 2017. Vi er nu nået til et sted, hvor det begynder at knibe med pladsen i Hørsholm, og derfor rykker vi nu videre til Hillerød. Ejendommen på Vølundsvej 19C lever op til alle vores behov.”

”I takt med at vi har vokset os større, er der brug for mere plads på både lager og antallet af kontorpladser. Samtidig er det vigtigt for os at have det hele samlet ét sted, og det er der god mulighed for i den nye ejendom. Derudover er der plads til et stort og flot showroom, som er en vigtig del af forretningen og giver os en unik mulighed for at yde den bedste service til vores dejlige kunder. Der er også plads til at etablere et fotostudie, så vi kan skyde professionelle billeder af vores produkter,” fortæller Lærke Bro Knudsen.

Shapeit.dk overtager nøglerne til deres nye lokation den 1. december, og hvis alt går efter planen, forventer den populære webshop at kunne slå dørene op for deres nye butik og showroom inden årets udgang.

Danmarks bedste udvalg
Shapeit.dk startede med at importere produkter, som ikke blev forhandlet i Danmark, bl.a. de populære Freddy bukser fra Italien og svenske ICANIWILL. Siden har de løbende udvidet udvalget af mærker og har sågar også udviklet deres eget mærke. Lærke Bro Knudsen siger: ”Jeg tør godt at love, at vi har Danmarks bedste udvalg af fitnesstøj til kvinder. Vi har over 1.500 forskellige modeller til stort set alle, uanset om man er atlet, utrænet eller bare ønsker noget funktionelt tøj til hverdag og træning. Både vores eget brand GYMONE og de øvrige brands vi forhandler er kvalitetstestet af vores professionelle personale, så vi kan garantere, at kvaliteten er i orden.”

I 2018 og 2019 blev Shapeit.dk nomineret i kategorien bedste E-handel virksomhed af FDIH og i 2020, 2021 og 2022 fik den familieejede virksomhed Gazelleprisen af dagbladet Børsen. Shapeit.dk nyder også stor succes i Holland og er også gået ind på det svenske marked for nyligt.

Atypisk ideel placering
Placeringen i et attraktivt erhvervsområde i Hillerød kan virke en smule atypisk, da Shapeit.dk fokuserer meget på en god service og kundekontakt, men ifølge Lærke Bro Knudsen er placeringen rigtig fin for den internetbaserede butik: ”Placeringen er helt ideel for os, ellers havde vi selvfølgelig ikke valgt det. Vi flytter, da vi har brug for yderligere lagerplads, og vi vil stadig gerne holde det hele samlet, så derfor er en placering i et attraktivt erhvervsområde blevet til den ideelle placering. Mændene kan tage i Bauhaus eller kigge på biler i området, og så kan kvinderne komme forbi og kigge på træningstøj.”

Jacob Lunding, partner, salgs- og udlejningschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, der har formidlet lejeaftalen, stemmer i: ”Det er en rigtig god placering i et attraktivt erhvervsområde med store butikker som Bauhaus, ILVA og forskellige bilforhandlere som naboer. Det sikrer en god menneskestrøm i området. Den modsatte gavl i forhold til indgangen vender ud mod Egespurs Alle, som er en af største indfaldsveje i Hillerød med ca. 11.000 biler passerende i døgnet, der er dermed stor eksponering. Det er en imponerende vækstrejse, Shapeit.dk har været på siden jeg udlejede lokalet til dem i Hørsholm. Vi er glade for at få en succes som Shapeit.dk til byen, og at vi igen kunne hjælpe dem med at finde en ejendom, som lever op til deres ønsker og behov. Tillykke til Shapeit.dk med deres nye hjemmebane i Hillerød.”

Er du nysgerrig på den lokale udvikling i Nordsjælland eller måske på andre landsdele i Danmark? Klik her og se, hvordan CityFact kan hjælpe.

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, MDE
Telefon: 58587854
Mobil: 20207565
E-mail: jal@edc.dk