Fink Ejendomme sælger 43 DGNB-guld-certificerede rækkehuse til Koncenton

Fink Ejendomme har netop solgt 43 rækkehuse, som er under opførelse i Ravnsvadparken i Ikast til Koncenton. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af boligerne, som bliver DGNB-guld-certificerede og vil være klar til de første lejere i maj 2023, mens de sidste boliger vil være indflytningsklar i efteråret 2023.

Byggeriet i Ravnsvadparken i Ikast er i fuld gang, og de første lejere flytter ind til maj 2023. Boligerne har været under projektering i en længere periode, hvilket har ført til et spændende område med store grønne arealer til de kommende beboere. Thomas Asmussen direktør i Fink Ejendomme fortæller:

“Vi er glade for at offentliggøre, at vi har indgået en aftale om at overdrage vores byggeprojekt på Ravnsvadparken i Ikast til Koncenton og deres drift og udlejningsafdeling Go’Bolig. Vi købte projektet for at udvikle og opføre et lækkert, moderne og funktionelt boligbyggeri i et område beliggende i den vestlige del af Ikast nær grønne områder og med nem adgang til både bycentrum og motorvej.”

“De store grønne områder vil give et unikt og spændende boligområde, som byder på lidt flere faciliteter til de kommende beboere, end man til tider ser i nyere byggerier. Her bliver plads til både legepladser, bålsted, fodboldbane og masser af frugttræer, buske og alle boliger får carport. Processen med salget har været godt og gnidningsfrit. Vi takker Koncenton for tilliden, og ser frem til at overdrage det færdige byggeri i efteråret 2023, og så tak til Tonny Broberg fra EDC Poul Erik Bech for samarbejdet om salget.”

Koncenton er rådgivet af Gorrissen Federspiel, mens Fink Ejendomme har været repræsenteret af Spektrum Advokater og EDC Poul Erik Bech har altså formidlet salget af de 43 rækkehuse.

Bæredygtighed i højsædet
I 2019, 2020 og 2021 var Koncenton den største danske ejendomsinvestor målt på transaktioner, og sammen med godt 2.500 investorer har de indtil nu investeret i 93 ejendomme med over 7.180 boliger til en samlet projektsum på 15,4 mia. kr.

“Investeringer i ejendomme har for mange investorer været med til at give risikospredning og stabilitet i mange porteføljer i det forgangne år. Det mærker vi også i Koncenton, og derfor havde Ravnsvadparken straks vores interesse. Det er et lækre, klimavenlige boliger i et spændende område, og vi er sikre på, at det bliver attraktivt både for lejere og for investorer, der ønsker en solid investering med et godt afkast,” siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

Han påpeger, at det er med til at gøre ejendommen endnu mere interessant, at der er tænkt energivenlige løsninger ind. “Det faktum, at boligerne leveres DGNB-guld-certificerede og med energioptimerede hvidevarer, foruden gode løsninger i forhold til regnvandshåndtering har stor betydning for os hos Koncenton,” siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

“Samtidig har vi kun hørt godt om Fink Ejendommes projekter i det midtjyske, og boligerne i Ravnsvadparken bliver ikke nogen undtagelse. Vores dialog om småtilpasning af projektet blev en yderst positiv proces, hvor vi hurtigt fandt til enighed med Fink Ejendomme og EDC Poul Erik Bech, som var yderst løsningsorienterede samarbejdspartnere. Vores medarbejdere ved Go’Bolig glæder sig til at igangsætte udlejningen, og vi ser frem til at tage imod lejere i dette nye, spændende projekt i Ikast.”

Tonny Broberg

Projektchef
Telefon: 58587848
Mobil: 23118757
E-mail: tobr@edc.dk