Rækkehusprojekt med 36 boliger solgt i Herning

Et større rækkehusprojekt ved Vesterdamsvænget i et klassisk parcelhuskvarter i Herning er netop solgt. Projektet er solgt som turn-key projekt til en professionel investor og indeholder 36 rækkehuse af høj kvalitet. VEM BYG opfører projektet og er allerede i fuld gang med at omdanne området til et attraktivt boligkvarter, hvor både placering og boliger er i øverste klasse. EDC Poul Erik Bech har hjulpet VEMBYG med at finde den rette køber.

VEMBYG (Vestjysk Element Montering) blev stiftet i 2012, hvor virksomheden primært havde fokus på at montere betonelementer, men siden 2014 har VEMBYG tilbudt alt fra almindeligt tømrer- og murerarbejde til udvikling af boligprojekter. Jonas Koldsø, indehaver af VEMBYG, siger:

”Det er et meget spændende projekt, som vi bygger ved Vesterdamsvænget, hvor vi bygger nogle fine rækkehuse med en klasse-A placering lidt uden for Herning Centrum. Boligerne bliver placeret i et klassisk parcelhuskvarter, hvor der er fred, ro og højt til loftet. Vi er allerede godt i gang med byggeriet, og de første 12 huse står allerede klar, så vi er fortrøstningsfulde ift. at nå vores mål, om at alle boliger står klar i begyndelsen af det nye år.”

Jonas fortsætter: ”Vi er meget tilfredse med salget af projektet, som vidner om det fornuftige produkt, som vi leverer. Vi sætter en ære i at gøre tingene lidt anderledes i VEMBYG, så ordentlighed er enormt vigtigt for os, både i forhold til byggeriet, men i høj grad også ift. vores service. Selve salget kommer i stand på baggrund af, at vi i første omgang havde fået et tilbud fra en investor. Vi tog fat i Rasmus Kjærulff Ingemansen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har vist sig som en super god samarbejdspartner. EDC mente, at vi kunne få en bedre pris og begyndte så at afsøge markedet for købere. De fandt den rette køber til os, som var villig til at betale en retvisende pris for vores boligudviklingsprojekt,” siger han.

VEMBYG har flere interessante sager i støbeskeen. Den 80-mand store virksomhed er bl.a. i gang med projekter i Holstebro, Silkeborg og Herning, der samlet dækker over 550 boligenheder.

Et skelsættende samarbejde
De 36 rækkehuse er alle på 100 m², mens der vil være et grundareal på mellem 300-377 m² og carport og udhus vil være koblet til alle boligerne. Om projektet fortæller Rasmus Kjærulff Ingemansen, erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus:

”Vi er glade for at have bistået VEMBYG med et fornuftigt salg, hvor alle parter kan være tilfredse. De er en driftig og loyal samarbejdspartner, som endnu engang er kommet med et spændende projekt. Sagen har trukket sig over 6-8 måneder med ændringer ift. det oprindelige myndighedsprojekt, men i sidste ende lykkedes det med en fornuftig proces for alle parter.”

Han fortsætter: ”Vesterdamsvænget bliver et imponerende boligprojekt, hvor der ikke er sparet på materialekvaliteter eller visuelle udtryk. Når boligerne står klar, kommer de nye beboere til at leve i grønne omgivelser i et hyggeligt område, der ikke er langt fra attraktive indkøbs- og oplevelsesmuligheder. Rækkehusene er placeret blot fem minutter fra Jyske Bank Boksen og bare 11 minutter fra Herning Centrum. Vi ønsker køber og VEMBYG held og lykke.”

Om samarbejdet med EDC Poul Erik Bech, siger Jonas Koldsø: ”Vi har haft et supergodt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech. De er kompetente og loyale hele vejen igennem. Vi har arbejdet tæt sammen med Rasmus og EDC af flere omgange, og det er altid en behagelig og professionel oplevelse. De forstår sig på os og vores værdier, så de er en rigtig god samarbejdspartner på vores sager.”

Artiklen er blevet bragt i InvestorFokus. Læs den nyeste udgave af InvestorFokus her.

Rasmus Kjærulff Ingemansen

Erhvervsmægler - Investering, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587204
Mobil: 20969087
E-mail: ri@edc.dk