Rekord i Aalborg

Med blot 1,5% tomgang er Nordjylland dén landsdel, hvor virksomhederne har færrest lagerlokaler at vælge imellem. Martin Brasholt Mikkelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg siger:

”Historisk har Nordjylland altid ligget lavt, fordi der ikke er blevet bygget så meget nyt. Lige nu er Aalborg Havn nærmest undtagelsen som har bygget spekulativt de seneste år, og her er brugere eller lejere allerede på plads. Generelt oplever vi kæmpe efterspørgsel fra webshops og alt inden for e-handel og logistik. Aalborg Kommune kunne med fordel kigge på, om der kunne findes erhvervsjord til lagerog logistikvirksomheder, da der ikke er mange muligheder langs motorvejen. Det kunne også være med til, at kommunen kan fastholde job.”

Som eksempel peger han på, at virksomheden Luksusbaby er ved at flytte hovedkontor, lager og netbutik fra Aalborg til Støvring lidt længere mod syd. Her bygger Luksusbaby nyt og får meget mere plads, tæt på E45-motorvejen.

Martin Brasholt Mikkelsen ser da også optimistisk på en større udlejningsopgave i Pandrup nordvest for Aalborg. Han siger: ”Her har Cobham Satcom besluttet at flytte produktionen til udlandet, så bygningerne på ca. 25.000 m² skal sælges eller evt. udlejes. Den opgave forventer vi at løse forholdsvis hurtigt, bl.a. fordi der er masser af ufaglært, dygtig arbejdskraft i området og lignende ejendomme er ikke til at finde i hele Nordjylland.

Vil du blive opdateret på markedet for industriejendomme?

Hent den nyeste udgave af vores magasin IndustriFokus her.

Martin Brasholt Mikkelsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587576
Mobil: 20671250
E-mail: mbm@edc.dk