Smukt ejendomskompleks ved Rungsted Kyst solgt off-market

En velbeliggende og iøjenfaldende investeringsejendom med 33 ejerlejligheder på Rungstedvej 73 ved Rungsted Kyst er netop solgt off-market til et trecifret millionbeløb. Køber er bilkoncernen K.W. Bruun & Co. gennem investeringsselskabet K.W. Bruun Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen på baggrund af ejendomsmæglervirksomhedens indgående kendskab til investeringsmarkedet.

Bilkoncernen K.W. Bruun & Co. ønsker gennem datterselskabet K.W. Bruun Invest at udbygge virksomhedens ejendomsportefølje. Det moderne ejendomskompleks på Rungstedvej 73 er selskabets nyeste investering. Senior Investment Manager, Peter Roed-Sørensen, fortæller:

”Vi investerer primært i boligudlejningsejendomme i områderne Frederiksberg, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Københavns Kommune, så denne ejendom falder lidt uden for vores sædvanlige område. Men vi blev alligevel nysgerrige, da Lone Thuen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech kontaktede os. Det er en pæn ejendom med fine lejligheder på en attraktiv beliggenhed. Dialogen og processen har været professionel og gnidningsfri, og vi er meget tilfredse med købet.”

Stor investeringssag handlet off-market

Investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Lone Thuen, siger om salgsforløbet: ”Vores kunder har stor tillid til, at vi kan præsentere dem for en køber, der søger præcist den type investeringsejendom, som de ønsker at afhænde. Og det er netop, hvad der er sket i denne sag. For selvom ejendommen ikke ligger præcist i det område, som K.W. Bruun koncernen primært fokuserer på, var jeg sikker på, at de ville finde ejendommen interessant pga. ejendommens æstetiske udseende og høje vedligeholdelsesstand såvel ude som inde. Vores aktuelle viden om investorerne i markedet, og hvad de søger, bevirker, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker bedst muligt – også når ejendommen skal handles off-market.”

”Der er stigende interesse efter ejendomme på det nordsjællandske marked, men det er primært velbeliggende boligudlejnings- og investeringsejendomme, der efterspørges, og det er vores opfattelse, at efterspørgslen vil fortsætte de næste år. Handelen af ejendommen på Rungstedvej 73 er en god investeringssag, der rummede det, som mange efterspørger – en boligudlejningsejendom i god stand og med en god placering. Derudover er det en unik og veldrevet ejendom, som virkelig falder i øjnene.”

Iøjnefaldende boligudlejningsejendom i funkisstil

Boligkomplekset består af tre bygninger i to og tre etager. Der er ingen tomgang i ejendommen, og der forventes meget lav tomgang i fremtiden. Det siger investeringschef i EDC Erhverv, Lone Thuen:

”Det er en særdeles attraktiv ejendom i funkisstil med hvidpudsede facader og built-up-tag, som skaber en god rumfornemmelse i lejlighederne. Derudover har boligerne et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier og altaner. De 33 lejligheder er fra 98 til 218 m² og henvender sig derfor til forskellige lejersegmenter. Det betyder, at lejerpotentialet er varieret, hvilket giver en større sikkerhed for udlejning.”

”Beliggenheden ved Rungsted Kyst er helt i top. Området er virkelig eftertragtet med nærhed til skov og strand og lige over for Rungsted bytorv og ikke mindst Rungsted Golfbane. Blot 1,2 km fra ejendomskomplekset ligger Rungsted Havn, som er en charmerende havn med et bredt udvalg af restauranter og en badestrand i tilknytning til havnen. Derudover er der god infrastruktur i området med busstoppested foran ejendommen, 400 m til Rungsted Kyst St. og let adgang til Helsingørmotorvejen. Det er alt sammen noget, som vil blive ved med at tiltrække lejere til ejendommen.”

Lone Thuen

Investeringschef, ejendomsmægler og valuar, MDE
Telefon: 58588744
Mobil: 40334840
E-mail: lth@edc.dk