Smykke- og kaffeforretning skaber nyt liv i Hørsholm

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland hjalp til, da den rette nye lejer meldte sig til et ledigt butikslejemål på hovedgaden i Hørsholm og legede med tanken om at udvide sit butikskoncept. Udlejningsprocessen forløb hurtigt med erhvervsmæglerens øje for det rette lejermix.

Marlene Westergaard er kvinden bag smykkebrandet WiOGA, der indtil februar udelukkende havde fungeret som onlineforretning.

Smykkeforretningsindehaveren besluttede sig hurtigt for, at de ledige lokaler på Hørsholm Hovedgade 37B var de rette som nye butiks- og showroom-lokaler. Faktisk havde Marlene Westergaard Lindberg ikke set andre lokaler, før hun sprang til. Her var det afgørende, at hun følte sig tryg ved Jacob Lunding, partner og erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, der tydeligvis havde prøvet udlejningsprocessen før, fortæller hun:

”Jeg har kun positive ting at sige om, hvordan EDC Erhverv Poul Erik Bech løste opgaven. Man kunne tydeligt mærke, at mægleren havde prøvet at udleje før og vidste, hvad han snakkede om, hvilket var meget betryggende. Desuden var han god til at lytte til både mine og udlejers ønsker til en ny lejer til butikslejemålet ved siden af mit, der også blev ledigt.”

At tænke i flere koncepter er fremtiden

Da Marlene Westergaard første gang så lokalerne, luftede hun også tanken med at servere kaffe i butikken over for Jacob Lunding, der hurtigt greb idéen.

”Jeg bakkede meget op om det, da kaffen forhåbentlig vil kunne få folk til at blive hængende og skabe mersalg. At tænke flere koncepter sammen er fremtiden, da detailmarkedet konstant udvikler sig, og nethandlen bl.a. gør, at man som butik skal kunne tilbyde noget mere end blot sit produkt. Og hvis man ikke er en stor kæde, er man især nødt til at differentiere sig fra de andre spillere”, siger han.

Derfor har Jacob Lunding bl.a. også hjulpet med at indrette området foran butikken med sofaer for at skabe caféstemning. Marlene Westergaard håber, at butikkens udvidede cafékoncept kan være med til at skabe den atmosfære i butikken, hun ønsker.

”Så kan mændene sidde derude og vente med en kop kaffe, mens konerne kigger på smykker. Generelt vil jeg gerne væk fra, at der bare skal være plastret til med glasmontrer, så jeg prøver at gøre meget for at skabe mere stemning og sjæl, som smykkerne også har”, siger Marlene Westergaard Lindberg, der slår dørene op til de nye lokaler i starten af april.

At forstå alles ønsker er vejen til det gode match

Det var ikke kun Marlene Westergaard, der hurtigt faldt for lokalerne på Hørsholm Hovedgade. Også Jacob Lunding spottede på kort tid hende som den rette nye lejer. Især fordi udlejer ikke ønskede, at det nye butikslejemål skulle være samme butikstype som de andre lejemål i ejendommen.

”Der var fx flere sandwichbar-ejere, der henvendte sig. Men det ville ikke være optimalt, hvis de var i konkurrence med ejendommens nuværende pizzabar. Så efter en god dialog med Marlene, der havde den rette profil, faldt det hurtigt på plads”, fortæller Jacob Lunding og tilføjer, at der kun gik en uge fra den første fremvisning, til Marlene Westergaard havde skrevet under på lejekontrakten.

Også udlejer Steen Zaulich, direktør for AA Ejendomme A/S, er glad for EDC Erhverv Poul Erik Bechs indsats for at finde den rette nye lejer og skabe det rette miks af lejere i ejendommen.
”EDC Erhverv Poul Erik Bech var hurtige til at gribe bolden og skaffe en ny lejer med det rigtige match for ejendommen og den eksponering, vi ønsker fremadrettet”, siger han.