Søren Leth Pedersen stopper som partner og direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus

Partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, Søren Leth Pedersen, stopper ved udgangen af året for at blive selvstændig inden for ejendomsbranchen.

Søren Leth Pedersen (48) er kommet langt siden han startede i EDC Erhverv Poul Erik Bech for 18 år siden som trainee. EDC er da også kendte for at have en af de bedste trainee-uddannelser i mæglerbranchen. Poul Erik Bech siger:

“Jeg vil gerne takke Søren for et rigtig godt samarbejde. Søren kom til os for 18 år siden med en landmandsuddannelse og en nyligt bestået cand.merc. i bagagen. Han startede som trainee og blev direktør for vores Erhvervscenter Aarhus i 2007, og de seneste knap ni år har han været direktør, partner og bestyrelsesmedlem. Søren har med altid høj faglighed været med til at opbygge vores succesfulde erhvervscentre i Aarhus og Viborg, som nu i alt tæller 21 dedikerede medarbejdere – bl.a. også vores projektafdeling i Aarhus. Jeg ønsker det bedste for Søren med etablering af hans nye virksomhed.”

“Søren fortsætter hos os indtil den 31. december 2020. Indtil da vil Kiehn Christensen, der stoppede som direktør i EDC Bolig Poul Erik Bech i marts 2020, for i stedet at fortsætte i vores bestyrelse og i et nyoprettet Advisory Board, arbejde tæt sammen med Søren. Det vil han gøre, indtil vi har fundet en ny direktør og partner til vores Aarhus-afdeling, hvor vi også vil arbejde på en udvidet partnerstruktur.”

Fra trainee til direktør

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 62 boligbutikker og 18 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere. Om fremtiden siger Søren Leth Pedersen:

“Det har ikke været nogen let beslutning at stoppe i en virksomhed, som jeg har været så glad for at være i de sidste 18 år. Jeg vil gerne takke alle i EDC og Poul Erik for et rigtig godt samarbejde og en altid stærk tillid og tro på mine evner. Jeg startede som trainee, og derfra har jeg kun fået mere og mere ansvar. Jeg føler, at jeg nu kan overlevere et stærkt og dedikeret team på 18 medarbejdere i Aarhus og 3 medarbejdere i Viborg videre, da jeg mener, at det er det rette tidspunkt til at prøve mig selv af i andre sammenhænge.”

“Fra den 1.1 2021 starter jeg som selvstændig. Min plan er at etablere min egen private equity virksomhed med kernekompetence indenfor køb og udvikling af investeringsejendomme. I den forbindelse er det selvfølgelig mit stærke ønske at fortsætte med at have en rigtig god relation og et godt samarbejde med EDC Erhverv og alle mine kontakter i ejendomsbranchen.”

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk