Spændende erhvervsejendom til leje med showroom, kontor og unik eksponering i én af Danmarks bedst beliggende erhvervsparker

Med udgangen af august 2021 kan det centralt beliggende transportcenter og erhvervspark Exxit 59 tilbyde en sjælden erhvervsejendom til udlejning med en unik eksponering mod motorvej E45 med ca. 80.000 forbipasserende køretøjer i døgnet. EDC Erhverv Poul Erik Bech formidler udlejningen af den spændende ejendom for Exxit 59, der er ejet af ejendomsudvikler og investor CASA Group.

Siden 2011 har ejendommen på grund af den unikke beliggenhed tjent som kombineret kontor og showroom for Miele, der imidlertid af koncernstrategiske årsager til sommer vælger at flytte Vejleafdelingen til en strøgplacering i Aarhus.

Fleksibelt kontor og showroom og stor synlighed

Ejendommen har en spændende indretning med flot showroom i stueetagen og kontorer, præsentable mødefaciliteter, kantine og yderligere arealer til showroom og/eller kontorer på førstesalens indskudte dæk. Ejendommen tilbyder også en af trekantområdets mest centrale beliggenheder i Exxit 59 ved udfletningen mellem Herningmotorvejen og motorvej E45 med en sjældent set eksponering.

”Den markedsføringsmæssige betydning af ejendommens beliggenhed er enorm. Facaden og evt. skiltning herpå er meget tydelig for de ca. 80.000 forbipasserende køretøjer i døgnet, og ejendommens tidligere ejer valgte i forbindelse med deres indflytning i sin tid at indregne en del af lejen i markedsføringsbudgettet på grund af ejendommens enorme eksponering,” udtaler direktør for Exxit 59, Peter Heide Wessel.

Præsentabel erhvervsbygning

EDC Erhverv Poul Erik Bech har for nyligt hjulpet Miele med at finde nye lokaler til et oplevelsescenter og showroom på Lilletorv over for Magasin i Aarhus. Arne Kristensen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle, siger om de 997 m² i Exxit 59 i Vejle:

”Vi er rigtig glade for at formidle udlejningen af denne spændende erhvervsejendom, hvor Miele har været i 10 år. De har været de eneste lejere i bygningen, og de rykker ud i august 2021. Erhvervsejendommen giver en rigtig god mulighed for at kombinere showroom og kontor og dermed komme helt tæt på sine kunder. Det er en meget præsentabel bygning med stort showroom og undervisningsrum i stueplan, som er meget velegnet til undervisning af medarbejdere/kunder og fremvisning af produkter. Det er en 2 etagers bygning beliggende direkte ud til motorvejen med stor synlighed og gode infrastrukturelle forhold.”

”På 1. sal er der kontor, personalerum og møderum – bl.a. et stort mødelokale, der kan afskærmes med foldevægge. Bygningen er indrettet med elevator og hovedtrappe, og der er store glaspartier ud mod motorvejen, solafskærmning og elegant inddækning rundt om bygningen. Samtidigt er ejerne i Exxit 59 meget opsatte på at imødekomme ønsker til bygningen fra de kommende lejere. Det er helt op til de kommende lejeres ønsker – uanset om det er ombygning eller evt. tilbygning.”

Beliggenheden og Exxit 59

Exxit 59 – der blandt lokale fortsat høres omtalt ved det oprindelige transportcenters navn, DTC – er et kombineret transportcenter og erhvervspark nord for Vejle med mere end 50 lejere fordelt på op mod 100.000 etagemeter med transport- og logistik, kontor/erhverv og Food & Beverage.

Erhvervsparken drives af CASA Group med et stærkt udviklingsfokus og strækker sig over et område på godt 150 hektar jord med yderligere ca. 220.000 lokalplanbaserede byggeretter tilknyttet. Lejerne i businessparken tæller bl.a. McDonalds, Lagkagehuset, KFC, Havi Logistics, Nagel Group, Danske Fragtmænd, DHL, PwC, Geodis Wilson, MOSS Copenhagen m.fl. Blandt erhvervsparkens lejere findes også aktører, der tilbyder alle services inden for transporterhvervet.

Exxit 59 er et attraktivt erhvervsområde midt i Danmark med let tilgængelighed fra E45 og ca. 30 mio. forbipasserende køretøjer årligt og mere end 2 mio. besøgende. ”Vi er ekstremt udviklingsorienterede og arbejder kontinuerligt på at udbygge og udvikle området yderligere. Vi er altid interesserede i at komme i kontakt med potentielle lejere, som kan se potentialet i området, og som vi kan opføre et lejemål til efter deres behov,” udtaler direktør Peter Heide Wessel.

Vejle Kommune har et indbyggertal på 115.748 og er Danmarks femtestørste kommune med en veluddannet arbejdsstyrke med regionens højeste gennemsnitlige indkomst pr. indbygger med den laveste ledighedsprocent i landet. Der er et stigende befolkningsantal med en forventet vækst på 12,8% i 2045 i Vejle Kommune, hvilket er en del over landsgennemsnittet på 7,5%.

Stærk partner

Om valget af EDC Erhverv til opgaven udtaler Peter Heide Wessel, direktør i Exxit 59: ”Vi har samarbejdet med EDC før, hvor vi har oplevet rigtig gode resultater og altid hurtig respons. EDC fremstår derudover som en stærk professionel partner med en stærk faglighed, og med tilgangen af Arne Kristensen og hans store netværk, står vi med gode kort på hånden til at give erhvervslejemålet den opmærksomhed, som den fortjener, og dermed få den genudlejet hurtigt.”

Fakta om erhvervsejendommen

  • 997 m² på Logistikvej 3, 7100 Vejle
  • Synlig placering direkte til motorvej E45 450 m, Offentlig transport 250 m, Vejle centrum 6,5 km
  • Unik mulighed for showroom og kontor i samme bygning
  • Gode parkeringsmuligheder og lave driftsudgifter på ejendommen
  • Showroom i 2 plan der giver optimale præsentationsmuligheder
  • Læs mere EDC sagsnr.: 71000859

Arne Kristensen

Partner, Erhverv
Telefon: 58587196
Mobil: 40301743
E-mail: akr@edc.dk