Spændende TECH-nyhed introduceres i erhvervsmæglerbranchen

EDC Erhverv introducerer et nyt digitalt værktøj til de ejendomsejere, der går med overvejelser om at sælge deres erhvervsejendom. Tiltaget har fået navnet 'Send-min-køber' og giver ejendomsejere indblik i interessen for deres ejendom, inden de sætter til salg. Servicen kan altså være første skridt på vejen til at finde en køber til sin erhvervsejendom.

Som ejendomsejer har du måske gået med overvejelsen om at sælge din ejendom. Muligvis ønsker du dog at se tiden an eller også få en bedre fornemmelse for, om der er interesse for din ejendom, inden du sætter til salg. Det er der nu kommet en ny løsning på i mæglerbranchen.

Poul Erik Bech siger: “Vi introducerer nu i EDC Erhverv et helt nyt digitalt værktøj, der gør det nemt at følge efterspørgslen på din erhvervsejendom – og sætte til salg, når tiden er helt rigtig for dig. Vi forventer ganske meget, af dette nye tiltag, da det opfylder et ønske, som mange ejendomsejere har. Mange ejere af erhvervsejendomme kender situationen med, at man overvejer at sælge, men godt vil se tiden lidt an og holde det for sig selv. Men vi hører fra mange kunder, at det alligevel kunne være interessant at vide: Er der overhovedet nogen, der vil købe min ejendom?”

“Nu er vi klar med en fuldautomatisk, digital mailservice, hvor ejere af erhvervsejendomme kan tilmelde deres ejendom. Så kan de få besked, når der er nye, potentielle købere til netop deres ejendom. På den måde kan ejere af erhvervsejendomme løbende følge med i, om der er købere, som er på jagt efter netop en ejendom som deres. Den der tilmelder sig, er naturligvis anonym og ingen købere får at vide, at ejeren kunne være interesseret i at sælge. Det er altså helt op til ejeren, om denne efterfølgende har lyst til at tage kontakt til køberemnet via EDC Erhverv.”

Interesserede kan gå ind og tilmelde deres erhvervsejendom her.

Danmarks største Køberkartotek
Købere, der ønsker at finde en erhvervsejendom, kan som altid skrive sig op i EDC Erhvervs landsdækkende Køberkartotek, der er Danmarks største: www.edc.dk/erhverv/opret/ eller kontakte en af vores mæglere direkte: www.edc.dk/erhverv/find-erhvervsmaegler/

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk