Succesfuld udbyder af markedsvarer har vokseværk: Flytter i større lokaler

RISO Smart Systems er efter en længere periode med vild vækst vokset ud af sine nuværende lokaler i Hillerød. Derfor flytter de til en 1.125 m2 stor bruger- og domicilejendom i Hillerød. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet aftalen.

RISO Smart systems har eksisteret siden 2015 og har siden været i rivende udvikling. Flere medarbejdere og samarbejdspartnere er kommet til, og i dag udbyder de færdige fritvalgsmarkeder til over 300 supermarkeder fordelt på tværs af landet. Direktør og indehaver af RISO Smart Systems, Morten Gullestrup siger:

”Vi har lige siden vores opstart leveret kronemarkeder til Danmarks førende detailkæder. Konceptet fungerer sådan, at vi leverer færdige løsninger af b.la. isenkram, personpleje, værktøj og køkkenartikler. Vi låner et område i supermarkedet, hvor vi kan opstille et marked på alt mellem 2 og 20 europalleborde. Herefter kan butikkens kunder se og købe varerne.”

Virksomhed i fremgang

En god og sjov kundeoplevelse er højt prioriteret af mange butikker. Derfor benytter flere og flere butikker sig af fritvalgsmarkeder, da det tilbyder kunden nye oplevelser og flere valgmuligheder i butikken.

”Interessen for disse fritvalgsmarkeder har de seneste mange år været stigende, og derfor har vi oplevet stor vækst. Det har medført, at vores nuværende lokaler i Hillerød er for små, set i forhold til vores udvikling og realisering af fremtidige mål. Derfor har vi de seneste måneder været på udkig efter større lokaler, hvor vi specielt faldt for ejendommen på Høgevej 7 i Hillerød,” udtaler Morten Gullestrup.

Han fortsætter: ”Samarbejdet og kommunikationen med EDC Erhverv Poul Erik Bech har været upåklageligt. Vi ønskede b.la. store lokaler, hvor der er mulighed for yderligere udvidelse. Det har de formået at finde.”

Godt samarbejde

RISO Smart systems lejer lokalet af Engstien Ejendomme, som opkøber, renoverer og udlejer ejendomme til bolig og erhverv. RISO overtager lokalet efter tidligere lejer Sivertsen Hillerød A/S.

”Hillerød er en by i rivende udvikling. Vi holder kun til i Hillerød, og derfor var det skønt, at vi kunne samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech i Hillerød. De har gennem hele forløbet været seriøse og givet os modspil, og derudover besvarede de altid vores opkald, hvilket ikke var tilfældet hos andre mæglere,” siger direktør af Engstien Ejendomme, Kenneth Sørensen.

Nordsjællands vækstområde

”Hillerød er en af Nordsjællands største og centrale byer. Mange nye projekter er under opstart, og derfor er Hillerød et stort tiltrækningspunkt for især virksomheder. Det skyldes b.la. også nem adgang til og fra byen for pendlere,” siger Partner og erhvervschef Stephen Berthelsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Jeg er glad for, at vi efter en effektiv screening af markedet for RISO Smart Systems fandt en ejendom, som matchede deres krav og behov. Højloftede lokaler i Hillerød er meget eftertragtede, og lagerlokaler som både kan anvendes som kontor og lager, hænger derfor ikke på træerne, så det er altid dejligt at hjælpe med at finde lokaler til glade og tilfredse kunder.”