Superfleksibelt kontordomicil ved kajkant til udlejning på Esbjerg Havn

Fleksible, præsentable og topmoderne kontorlokaler i forskellige størrelser i det nyrenoverede domicil ”Isværket” på kajkant ved Esbjerg Havn udlejes. Der er flot udsigt til både 3. bassin og indsejlingen til Esbjerg og med Fanø liggende lige overfor. Udover flotte maritime omgivelser har ejendommen kort afstand til midtbyen og motorvejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech står for udlejningen af de i alt 4.300 m², hvoraf ca. 70% er udlejet.

Det tidligere Isværk er i 2017 genopført som et nyt flot og markant kontordomicil, der er fordelt på 3 sektioner med hver 3 etager med overdækkede parkeringspladser i stuetagen og er således sikret mod evt. stormflod. Bestyrelsesformand i Isværket Lars Kjærgaard fra Claus Sørensen Gruppen siger:

”Isværket er det oprindelige, gamle isværk på havnen, så da isproduktionen stoppede genopførte vi et superfleksibelt og lyst kontormiljø med nye, meget indbydende og energirigtige materialer på i alt 4.300 m². Der er fra arkitektens side set på at udnytte bygningsarealerne, så andelen af fællesarealer er minimal. Vi oplever en pæn interesse fra byens virksomheder til at have kontorpladser og de eksisterende lejere i Isværket er glade for kontorlokalerne. Udover fleksibilitet og meget tidssvarende kontorlokaler, så er det selvfølgelig tiltrækkende, at virksomhederne kan give deres ansatte havudsigt helt nede ved kajkanten.”

Isværket er ejet og drevet af lokale kræfter i form af Claus Sørensen Gruppen og Kaj Invest. Det er et byggeri, der er opført af og for folk med et mangeårigt kendskab til det lokale erhvervsliv på en af Danmarks travleste havne. Om samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech, der står for udlejningen af kontorlokalerne, siger bestyrelsesformanden:

”Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor jeg også kender Karsten Lindgård Jensen fra tidligere. Vi ved vi får en seriøs og fornuftig samarbejdspartner, der gør tingene ordentligt. Der bliver altid fulgt meget fint op på tingene og alle forespørgsler bliver fulgt til dørs. Selvom vi har et langvarigt samarbejde, så bliver der holdt fast og der slækkes ikke på seriøsiteten og indsatsen, så vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

Attraktivt kontormiljø

Karsten Lindgård Jensen, direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg siger: ”Vi har været i en situation i Esbjerg, hvor der for ca. 10 år siden blev bygget en hel del nye kontordomiciler, så der har været en periode med et større udbud end efterspørgsel, men det er klart ved at vende nu. Esbjerg er Danmarks femtestørste kommune og Danmarks ’energimetropol’ og havnen er en vigtig indtægtskilde med mange offshore virksomheder, der producerer olie, gas og vind. Den direkte energiproduktion har samtidigt en afsmittende effekt på en række supporterhverv.”

”Isværket er et godt eksempel på den positive situation for erhvervsejendomme i Esbjerg, da op imod 70% af domicilet er udlejet. Det er samtidig positivt, at alle de ca. 15 virksomheder, som har lejet sig ind alle stadig er lejere, hvilket må tilskrives de virkelig gode rammer og den flotte udsigt. Kontorerne er opdelt af lette glasvægge, og lejemålene er derfor meget fleksible og indretningsvenlige. Det er samtidig muligt at finde lokaler, som passer præcist til lejernes behov lige fra 25 m² til 1.000 m². Lokalerne har en fantastisk beliggenhed for mindre virksomheder, der er underleverandører til offshore industrien. Mindre uopvarmede lagerlokaler og p-pladser kan desuden tillejes efter nærmere aftale.”

Af lejere i domicilet kan nævnes arkitektfirmaet Rudolf Lolk, World Marine Offshore, BB towing & diving, Shoreline, Holship, Zefyr Invest, C4Q, Mati2ilt IVS, Riklin, Dotpeople, logistikselskabet Kuehne + Nagel og Marine Scada.

Om Isværket:

  • Årlig leje 340.100 kr. Årlig leje pr. m² 950 kr.
  • Etageareal og samlet etageareal 358 m²
  • Bebygget areal 4.382 m²
  • Årlige driftsudgifter 50.120 kr. Årlige driftsudgifter pr. m² 140 kr.
  • Der er elevator og fælles kantine i bygningen

Se sagen her

 

Vil du blive opdateret på kontormarkedet?

Hent magasinet KontorFOKUS her

Karsten Lindgård Jensen

Seniorkonsulent HD (R)
Telefon: 58587407
Mobil: 23207921
E-mail: klj@edc.dk