The Central: Attraktivt, bæredygtigt flerbruger-kontorhus på vej i Høje Taastrup C

The Central bliver det første post-corona flerbruger-kontorhus, hvor virksomheder på Vestegnen kan tilbyde kvalitetsarbejdspladser, der kan kombineres og konkurrere med hjemmearbejdspladsens fordele. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at udleje kontorerne i The Central.

Med lanceringen af flerbruger-kontorhuset The Central, tager Arealudviklingsselskabet Høje Taastrups C hul på at skabe attraktive arbejdspladser, som næste led i succeshistorien om den nye bydel Høje Taastrup C.

”Høje Taastrup C bliver ikke bare et fantastisk sted at bo. Det bliver også et fantastisk sted at arbejde. Vi ved, at corona-krisen har accelereret virksomheders behov for at tænke nyt, også når det gælder indretningen af kontormiljøer. Virksomhederne skal forvente at skabe kvalitets-arbejdspladser med fokus på både gode fysiske rammer, miljø og klima, hvis de vil have tilfredse og produktive medarbejdere tilbage fra hjemmekontoret. Det er måske det første kontorbyggeri i Danmark, der direkte er designet til at imødekomme disse nye post-corona behov,” siger Lars Bloch, adm. direktør i Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

Højeste bæredygtighedscertificering
The Central er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og får den højeste bæredygtighedscertificering, DGNB Guld, med tillægsanerkendelsen hjerte for et ekstra godt indeklima. De gode erfaringer fra corona tages seriøst med fx berøringsfri døre.

Mads Engel, associeret partner, Schmidt Hammer Lassen Architects siger om The Central: ”I designet har det været vigtigt for os at skabe et miljø, der både fordrer fællesskabet, men også gør det muligt at arbejde i dele af huset, hvor man vil være isoleret fra interaktion med de resterende brugere. Arkitekturens ruminddeling kommunikerer en moderne hybrid-arbejdsplads.”

Kontorudlejningen i gang
Bag udviklingen af The Central står et unikt samarbejde mellem Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C, totalentreprenør og udviklingsrådgiver Raundahl & Moesby, arkitektvirksomheden Schmidt Hammer Lassen og CBRE og EDC Erhverv Poul Erik Bech, der alle har været med i projektet fra idéstadiet.

EDC Erhverv Poul Erik Bech er allerede i gang med at udleje kontorerne i The Central. De første lejere forventes at flytte ind i foråret 2024. Læs mere og book en fremvisning på www.thecentralhtc.dk

The Central – flerbruger-kontorhus
Hjertet i The Central bliver et stort, lyst og beplantet dobbelt-atrium, som kommer til at gå fra stueplan til 7. etage. En svævende fællestrappe vil forbinde alle husets etager, hvor de forskellige virksomheder vil have deres base. Flerbruger-kontorhuset tilbyder virksomheder alt fra et par kontorpladser til en hel etage eller mere. Virksomhederne vil selv kunne indrette de store rum med kontorer, møderum og fleksible zoner efter behov.

Medarbejderne vil blive forkælet med en lang række fællesfaciliteter. Fra den store tagterrasse vil man kunne arbejde eller holde møder udendørs, mens man nyder udsigten over den nye bydel. På de gode dage vil man kunne nyde udsigten helt til København og Roskilde. I kælderen er der fokus på fysisk aktivitet. Her finder man fælles fitness-center, omklædningrum og cykelkælder med værksted.

The Central kommer til at rumme fælles reception og mødefaciliteter. Og medarbejderne kan se frem til at blive forkælet i den fælles kantine og café i stueplan.

Thor Heltborg

Direktør, Koncernkunder
Telefon: 58588766
Mobil: 24214786
E-mail: the@edc.dk