Tidligere handelsskole og handelsgymnasium udbydes til salg af Assens Kommune

Den velholdte og attraktive erhvervsejendom på Niels Kjærbyes Vej 9, udbydes nu til salg af Assens Kommune til knap 20 mio. kr. Kursus- og kompetencecenteret har et etageareal på 3.436 m2 og et grundareal på hele 20.565 m2 med en unik placering med smuk udsigt i Assens. Ejendommen er opført i flere tempi og indeholder 14 klasseværelser, fællesarealer og køkken- og kantinelokaler. EDC Poul Erik Bech formidler salget for Assens Kommune.

Ejendomsjurist i Assens Kommune, Jesper Nicolaisen, fortæller: ”Niels Kjærbyes Vej 9 udbydes til salg i forbindelse med et større kommunalt arealoptimeringsprojekt. Vi skal optimere og effektivisere belastningen af de bygninger, der ligger under Assens Kommunes ejendomme, så vi skal have skåret nogle arealer og m2 fra. Ejendommen blev oprindeligt opført i til Vestfyns Handelsskole og Handelsgymnasium, men efter 2006, hvor en omfattende uddannelsesrokade blev gennemført i kommunen, måtte aktiviteten flytte ud, og ejendommen blev siden brugt som kursus- og kompetencecenter.”

”Det er en meget velholdt og stor ejendom, som rummer mange kvaliteter. Selvfølgelig fungerer den godt som konferencecenter m.m. Men vi ser mange potentielle anvendelsesmuligheder for ejendommen. Ifølge kommunalplanen kan Niels Kjærbyes Vej 9 benyttes som evt. skole, kollegie eller til visse liberale erhverv, som kan indpasses uden gene for omgivelserne. Vi vil naturligvis gerne have en dialog med evt. køber, om den fremtidige anvendelse,” siger han.

Attraktiv beliggenhed med en smuk udsigt

Erhvervsejendommen, der er opført i 1980 og siden ombygget i 2000 ligger i Assens by, der huser mere end 6.000 indbyggere og hører under Assens Kommune, der er en ambitiøs kommune i rivende udvikling. Niels Kjærbyes Vej 9 er placeret nær centrum og tæt ved Assens Havn, der benyttes som både turist og erhvervshavn.

”Helt specielt er beliggenheden. Ejendommen ligger tæt ved vandet, men fra selve ejendommen kan man altså se ned til det Sydfynske Øhav, over til Bågø og på en god dag, kan man se helt til Jylland. Det er en idyllisk placering tæt på centrum i en kommune i vækst,” siger Jesper Nicolaisen, Assens Kommune.

Lars Duus, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, der hjælper Assens Kommune med at formidle salget af ejendommen bekræfter, at ejendommen har en helt unik beliggenhed. ”Bygningen er placeret lige ned til vandet med udsigt til Lillebælt og med kort afstand til centrum, ringvejen og landeveje mod Middelfart og Odense. Det, gør det meget let for nye ejere og ansatte at komme til og fra arbejde. Desuden er det ikke så tosset at drive virksomhed i Assens. Kommunen gør meget for at styrke byens erhvervsliv og hjælper både nye og veletablerede virksomheder. Ved at tilbyde rådgivning til de erhvervsdrivende, er kommunens mål at skabe vækst i fællesskab med de lokale virksomheder. Derfor er det i høj grad attraktivt at drive erhverv. Og så får man ikke mindst lækre lokaler og smuk udsigt med i handlen.”

Stor optimisme og ønske om hurtigt salg

”Vi har haft en god dialog med EDC Poul Erik Bech og Lars Duus. Det tilbud, der blev lagt på bordet, var meget interessant for os, så vi valgte at gå videre med samarbejdet. Vi har selvfølgelig været glade for den pris, man er kommet frem til, men især den store optimisme om et hurtigt salg, har haft afgørende betydning for os. Det har alt i alt været et fint samarbejde,” siger Jesper Nicolaisen.

Lars Duus

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587817
Mobil: 25395506
E-mail: duus@edc.dk