True Gum lejer sig nu ind i Stensdal Groups lokaler i Glostrup

Den danske tyggegummi-startup True Gum har vokseværk og derfor også fået behov for større produktionslokaler. EDC Erhverv Poul Erik Bech hjalp True Gum med at finde de rette lokaler i Glostrup, der er ejet af Stensdal Group.
Efter tyggegummi-brandet True Gum startede op i 2017, er det gået stærkt for den danske iværksætter-virksomhed. I 2019 er det bionedbrydelige tyggegummi at finde i 1500 danske butikker, og det betyder også, at startup-virksomheden har fået behov for større produktionslokaler. Dem fandt de med hjælp fra EDC Erhverv Poul Erik Bech på Formervangen 11-13 i Glostrup, hvor True Gum siden starten af august har holdt til i de ca. 725 kvm store produktions- og lagerlokaler med tilhørende kontor.
 
”EDC Erhverv Poul Erik Bech har været rigtig gode til at guide os til at finde nogle lokaler, som både passer til vores nuværende og fremtidige behov.  Vi er meget glade for de nye lokaler, der har den rette størrelse og været mulige at opdele efter vores behov. Vi har derfor været rigtig glade for samarbejdet med både EDC Erhverv Poul Erik Bech og Stensdal Group, der har været fleksible og gode til at se muligheder,” siger Morten Ebdrup, CEO for True Gum – og peger også på lokalernes beliggenhed tæt på motorvej og offentlig transport som et stort plus.
 
Steffen Falch Grøndahl er erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech København og har stået i spidsen for udlejningen til True Gum. Han fremhæver også Stensdal Groups imødekommenhed over for startup-virksomheden som afgørende for, at udlejningen faldt på plads.
 
”Stensdal Group har først og fremmest været imødekommende over for, at en iværksætter-virksomhed som True Gum også skal have en chance. Og så har de haft en yderst professionel tilgang gennem hele processen, fx ifm. kontraktforhandlingen,” siger Steffen Falch Grøndahl.
 
Perfekt match
Uno Sand er ejendomschef i investeringsselskabet Stensdal Group, der ejer domicilet på Formervangen 11-13 i Glostrup. Han fremhæver også, at en virksomhed som True Gum er interessant for dem som udlejer.

”Vi synes altid, at det er interessant at udleje til startup-virksomheder, da det gavner samfundet med nogen, der tør, kan og vil. Og vi håber selvfølgelig også på et langvarigt samarbejde, hvor vi kan tilbyde større lokaler, hvis det går godt for virksomheden,” siger Uno Sand og slutter:

”Vi har hele vejen igennem haft en god, effektiv og konstruktiv dialog med både True Gum og Steffen Falch Grøndahl, der har løst opgaven på eminent vis og fundet det perfekte match mellem os og True Gum,” slutter Uno Sand.