Unikt, internationalt møbelbrand flytter til Esbjerg

Claus Sørensen Ejendomme A/S er en lokal Esbjerg virksomhed i vækst, der beskæftiger sig med fast ejendom og som råder over 56.000 m² bolig- og erhvervsareal til udlejning. Ejendomsvirksomheden har et tæt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg – Danmarks femtestørste by. Sammen har de fundet nye rammer til møbelbrandet Unique Furniture A/S, der har lager og logistikcenter i Ribe, hvor alt aktivitet går ud fra. Men de har manglet plads, så de har lejet sig ind i et mere end 5.000 m² stort lagerlokaler på Spangsbjerg Møllevej 100 i Esbjerg, som de bruger som fjernlager.

Unique Furniture A/S lejer sig ind i de tidligere ”Vestfrost lokaler”, hvorfra det unikke møbelbrand fremover har fjernlager. Den danske møbelproducent har hovedsæde i Danmark med afdelinger i Kina, Indien, Malaysia og Vietnam. Supply Chain Manager Anders Pedersen fra Unique Furniture A/S siger:

“Vi er meget tilfredse med at have lavet en aftale med Claus Sørensen Ejendomme om lejemålet på mere end 5.000 m2, som vi bruger som fjernlager. Unique Furniture er en virksomhed i stor vækst, og lokalerne hjælper os til at kunne fortsætte vores vækstrejse. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har fungeret upåklageligt. Vi glæder os til at komme på plads, så vi kan fortsætte med at tilbyde vores kunder højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser i flere dele af verden.”

Unique Furniture A/S specialiserer sig i design, produktion og distribution af attraktive møbler til internationale forhandlere i hele Europa. Porteføljen består primært af produkter til stue, køkken og soveværelset, mens materialerne varierer mellem egetræ, lakeret MDF, fyrretræ og sheesham. Møblernes design er baseret på virksomhedens egne kreative input, men også kundernes ønsker og ideer.

Kan melde om udsolgt
Samarbejdet mellem Claus Sørensen Ejendomme A/S og EDC Erhverv Poul Erik Bech har tidligere vist sig som gunstigt for begge parter. Lagerlokalerne er ingen undtagelse, fortæller Lars Kjærsgaard, direktør i Claus Sørensen Ejendomme:

”Vi er glade for at kunne tilbyde Unique Furniture nye lokaler til deres behov. Det har været en fin proces, hvor alle parter i sidste ende har været godt tilfredse med slutresultatet. Vi kan med denne udlejning melde om udsolgt af erhvervslokaler i Claus Sørensen A/S regi, så vi er selvfølgelig meget glade for aftalen. Dertil har samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech, endnu engang, fungeret godt. EDC hjælper os også med at udleje det nyrenoverede domicil ”Isværket” på kajkant ved Esbjerg Havn på 4.300 m², hvor vi er delejere og udlejer fleksible, præsentable og topmoderne kontorlokaler i forskellige størrelser.”

”I det hele taget har vi et godt og konstruktivt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor jeg også kender Karsten Lindgård Jensen fra tidligere. Det er vigtigt med gode samarbejdspartnere for at få succes, og vi netop kan tale åbent om udfordringerne, så vi løser sagerne bedst muligt sammen. Vi ved, vi får en seriøs og fornuftig samarbejdspartner, der gør tingene ordentligt. Der bliver altid fulgt meget fint op på tingene og alle forespørgsler bliver fulgt til dørs. Selvom vi har et langvarigt samarbejde, bliver der holdt fast og der slækkes ikke på seriøsiteten og indsatsen, så vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

Karsten Lindgård Jensen, seniorkonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg, siger: ”Vi er glade for, at vi kunne være med til at finde egnede lokaler til Unique Furniture og byde dem velkommen til Esbjerg. Da først parterne havde set hinanden an, og der var en fælles forståelse for en aftale, gik forhandlingerne hurtigt, også selvom der var mange detaljer i lejeaftalen, der skulle vinges af. Og så er det dejligt at lande en sag til begge parters tilfredshed. Dertil er vi meget fornøjede med endnu et vellykket samarbejde med Claus Sørensen Ejendomme, som vi ser frem til at opretholde i fremtiden.”

Lager- og logistikforhold i Esbjerg
EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg har to år i træk haft rekordomsætning i butikken. Erhvervscenteret har netop fået ny afdelingschef og partner i Claus Langelund, da Karsten Lindgård Jensen har valgt at trappe ned efter mere end 50 år på arbejdsmarkedet. Karsten siger: ”Generelt mærker vi en større efterspørgsel efter lager- og produktionslokaler i Esbjerg og omegn, og udbuddet er faktisk noget begrænset. Derfor søger vi gode lager- og produktionsfaciliteter til salg og udlejning. Vi har hidtil været dygtige til hurtigt at få afsat de ejendomme, som vi har haft på hylderne pga. den store efterspørgsel. Det vil sandsynligvis også være tilfældet med fremtidige lager- og logistikejendomme, som vi får ind i butikken.”

Karsten Lindgård Jensen

Seniorkonsulent HD (R)
Telefon: 58587407
Mobil: 23207921
E-mail: klj@edc.dk

Claus Langelund

Afdelingschef & Partner
Telefon: 58587357
Mobil: 51440057
E-mail: cll@edc.dk