Salling Groups 24.000 m² store lagerejendom i Sydsverige er nu solgt

Salling Group A/S har netop solgt sin 24.000 m² store lagerejendom i Falkenberg i Sverige til det svenske ejendomsselskab Swedish Logistic Property. EDC International Poul Erik Bech har formidlet salget i tæt samarbejde med JLL Capital Markets.

Mandag den 16. december gik handlen igennem for den 24.000 m² store lagerejendom i Falkenberg i det sydvestlige Sverige, som er ejet af Salling Group A/S. Ejendommen ligger direkte ud til motorvej E6.

Køber af den markante lagerejendom er det svenske ejendomsselskab Swedish Logistics Property (SLP), som har særligt fokus på lager- og logistikejendomme.

Salget er forestået af EDC International Poul Erik Bech og sket i tæt samarbejde mellem Frank Jensen, direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, og den globale erhvervsmæglerkæde JLL – repræsenteret ved Lena Grimslätt, senior director i JLL Capital Markets.

Helle Nielsen Ziersen er partner og Head of International Relations i EDC International Poul Erik Bech. Ifølge hende viser salget, hvordan EDC Erhverv Poul Erik Bech er i stand til både at udnytte sin landsdækkende tilstedeværelse såvel som internationale relationer.

”Handlen understreger, at EDC International Poul Erik Bech ikke bare forholder sig til det danske marked for udenlandske kunder, men også kan assistere vores danske kunder uden for Danmarks grænser,” udtaler Helle Nielsen Ziersen.