Fra weekendvagt til salgstrainee

Malou Høgenhaven
Salgstrainee, Randers

Hos EDC Poul Erik Bech afslutter medarbejdere sjældent deres ansættelse i den første stilling, de tiltræder. Der bliver investeret i at udvikle og avancere medarbejdere, og netop det er Malou Høgenhaven et godt eksempel på. Hun fortæller:

”Jeg er så glad for, at jeg fik foden ind hos EDC Poul Erik Bech og nu blot et år senere står med fast fodfæste i mæglervirksomheden. Faglig udvikling og sparring vægtes højt i virksomheden, så det er en lang læringsproces fra den dag, man starter. Jeg har fået lov til alt det, som jeg har haft lyst til, og jeg har fået langt mere ansvar, end jeg turde håbe på.”

Under sin uddannelse til finansøkonom startede Malou i juni 2019 som weekendvagt, derefter kom hun i januar 2020 i praktik, og nu har hun fået en stilling som salgstrainee fra september:

”Min tid hos EDC Poul Erik Bech startede som weekendvagt, og i stillingen fik jeg et godt kendskab til alle systemerne og hverdagen i afdelingen. Derefter kom jeg i praktik, hvor jeg fik en god forståelse for hele salgsforløbet, og jeg var med ind over en masse spændende opgaver som fremvisninger og opfølgningsmøder. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg skulle være ejendomsmægler, men nu er jeg om muligt blevet endnu mere sikker, og jeg glæder mig til at tage mine næste skridt i uddannelsen som salgstrainee hos EDC Poul Erik Bech,” siger Malou Høgenhaven og fortsætter:

”Jeg ser det som en stor fordel at være kommet ind hos EDC Poul Erik Bech tidligt i min karriere. Det er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, og det giver mulighed for, at man kan afprøve forskellige funktioner, udvikle sig personligt og få et netværk på tværs af hele landet. Der er en hav af muligheder i virksomheden, og det gør fleksibiliteten for den enkelte medarbejder stor. Jeg er meget glad for, at jeg i sin tid sendte min ansøgning afsted, og jeg vil opfordre alle, der drømmer om en fremtid i en mæglervirksomhed, at gøre det samme.”

Vil du vide mere om hvordan vi rekrutterer trainees?