Her laver jeg det, jeg brænder for

Mette Lund Pedersen
Head of Backoffice, Aarhus

Når Mette Lund Pedersen går på arbejde i erhvervscentret i Aarhus, møder hun ind med et smil. Derfor har hun ikke set sig tilbage, siden hun under sine jurastudier i 2015 startede som studentermedhjælper hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Under sin uddannelse havde Mette forskellige karrieredrømme, men da hun var færdig, valgte hun at gå mæglervejen og blev kort efter sine studier erhvervsrådgiver med speciale i detail.

”Jeg fortryder ikke, at jeg valgte at blive i ejendomsmæglerbranchen, selvom det ikke umiddelbart lå i kortene. En stor del af grunden til mit valg tilskriver jeg strukturen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor mæglerne får mulighed for at specialisere sig inden for det segment, de finder mest interessant. Jeg havde været i detailverdenen, siden jeg var 15 år gammel, så jeg havde et godt netværk og en god forståelse for branchen. I jobbet nød jeg at varetage mine kunders interesser og samtidig være projektleder for vores detailgruppe,” fortæller Mette Lund Pedersen.

Detaljer og processer
Mette har altid været glad for at dykke ned i detaljen, og efter nogle år som erhvervsrådgiver fandt hun ud af, at hun især brændte for processerne bagved salg og udlejning. Derfor blev hun ansat i stillingen som Head of Backoffice. Hun siger:

”Jeg sidder bagved og supporterer mæglerne i deres arbejde ved at sætte mig ind i diverse ejendomsdokumenter, søge aktindsigter og følge vores forskellige sager til dørs. Min mæglerfaring er i dag en fordel i mit job. Jeg ved, hvordan en mægler tænker og har indsigt i processerne. Derfor har jeg et godt udgangspunkt for at gøre mæglernes arbejdsgang så smidig som mulig.”

”Jeg har fundet min hylde. Mine arbejdsmæssige kvaliteter kommer bedst til udtryk, når jeg kombinerer min metodiske ballast fra juraverdenen med min viden inden for mæglerbranchen.

Fra studentermedhjælper til leder
En central del af stillingen som Head of Backoffice består i at være leder, og det passer Mette Lund Pedersen godt, fortæller hun og tilføjer:

”For mig er det meget givende at have med medarbejdere at gøre og støtte dem i deres personlige og selvfølgelig faglige udvikling. Der er stor forskel på, hvilke forhold og omstændigheder der skal være gældende, for at mennesker kan udnytte deres fulde potentiale, og det er en del af mit job så vidt muligt at sørge for, at vores medarbejdere med forskellige personligheder, som arbejder på forskellige måder, har arbejdsforhold og arbejdsprocesser, som passer til dem.”