Her laver jeg det, jeg brænder for

Mette Lund Pedersen
Erhvervsmægler, cand. jur., Aarhus

Når Mette Lund Pedersen går på arbejde i erhvervscentret i Aarhus, møder hun ind med et smil. Her får hun nemlig lov til at arbejde med det, hun brænder mest for.

Det lå ikke i kortene, at Mette Lund Pedersen, skulle ende som erhvervsmægler med speciale i detail, da hun færdiggjorde jurastudiet. Alligevel gav hun sig i kast med jobbet som erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, og siden da har hun ikke set sig tilbage.

”Jeg har været i detailverdenen, siden jeg var 15 år gammel. Det har selvfølgelig givet mig et stort netværk og en god forståelse for, hvad der rører sig i branchen. Når jeg så samtidig får mulighed for at varetage mine kunders interesser i form af min titel som erhvervsmægler, så har jeg fundet min rette hylde,” fortæller Mette Lund Pedersen.

For selv om hun havde forskellige karrieredrømme, da hun var studerende, så fortryder hun ikke ét sekund, at hun valgte mæglervejen. En stor del af æren tilskrives strukturen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor mæglerne får mulighed for at specialisere sig inden for det segment, de finder mest interessant.

”Det, at jeg laver det, jeg brænder for, er uden tvivl medvirkende til, at jeg møder ind og går fra arbejde hver dag med et smil på læben. Mine arbejdsmæssige kvaliteter kommer bedst til udtryk, når jeg kombinerer min viden inden for detailbranchen med min viden inden for mæglerverdenen. Det er det bedste af to verdener, som uden tvivl gavner på den korte og den lange bane,” siger Mette Lund Pedersen.

Som erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech har du mulighed for at indgå i specialiserede produktgrupper, hvor specialiserede mæglere hver især sparrer og forretningsudvikler med hinanden. Mette Lund Pedersen indgår i detailgruppen som projektleder, og det nyder hun godt af i hverdagen.

”Det er altid vigtigt at udvide sin faglige horisont, og det hjælper produktgruppen med. Selv om jeg ved, hvad der rører sig i detailverdenen, så hjælper det altid at høre andre ligesindede kollegaer komme med deres erfaringer og inputs. Diskussionerne og vidensudvekslingen tager vi alle med os videre fremad, så vi hele tiden holder os up-to-date med branchen,” slutter Mette Lund Pedersen.