Partnertitel giver adgang til medbestemmelse

Jacob Lunding
Partner og erhvervsmægler, Hillerød

Jacob Lunding er partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Hillerød, og han nyder det større ansvar, som partnertitlen medfører.

Da Jacob Lunding var i gang med sin overbygning på cand.merc.jur følte han, at der skulle ske noget nyt. Han ville ud i felten og arbejde med salg som boligmægler. Den beslutning var startskuddet til en lang, lovende karriere, hvor han nu sidder som partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Hillerød.

En god, indledende samtale med Poul Erik blev startskuddet til en karriere i mæglerbranchen. Han startede i EDC Poul Erik Bech i Valby som 26-årig, hvor han senere blev mægler. Han skiftede fra EDC Poul Erik Bech, da han blev far til sin søn og ville ud og prøve kræfter i byggebranchen og projektsalg. Efter 15 år væk fra koncernen, opstod muligheden for at vende tilbage til den virksomhed, hvor det hele startede.

”Jeg har altid haft et godt indtryk af Poul Erik og den virksomhedsånd, der er her. Så da jeg fik mulighed for at vende tilbage til virksomheden som erhvervsmægler i Hillerød, hvor jeg også er opvokset, var jeg ikke i tvivl. Jeg var ikke partner til at starte med, for jeg skulle lige se, om det var det rigtige. Men det var det, og efter et halvt år, blev jeg partner,” fortæller Jacob Lunding.

Det er særligt det større ansvar, som partnertitlen medfører, der tiltaler Jacob. Han er blevet en endnu større holdspiller, som i større grad tænker på hele afdelingen, frem for egne præstationer.

”Jeg kan godt lide at være med til at bestemme hvilken retning, virksomheden skal bevæge sig i. Det giver en anden motivation, men jeg kan også mærke, at det ændrer mig. Hvor jeg førhen ikke skænkede omkostninger én tanke, fylder det pludselig mere, for jeg arbejder jo på at få hele afdelingen til at præstere og ikke kun mig selv. Det betyder også noget for kunderne, at det er en beslutningstager, de sidder overfor, når der står partner på visitkortet,” siger Jacob Lunding, inden han giver et godt råd til en kommende partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech:

”Hav en positiv indstilling til tingene og ikke være bange for at smøge ærmerne op og arbejde. Du skal både være i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig også samarbejde.”