VI GØR EN FORSKEL FOR VORES KUNDERS SALG - OG VI STØTTER DEM, DER GØR EN FORSKEL FOR ANDRE

Hos EDC Poul Erik Bech arbejder vi hver dag for at gøre en forskel.

Vores mere end 700 dygtige medarbejdere gør en ekstra indsats for, at vores kunder får en god og ordentlig handel.

Vores tre værdier flid, etik og godt købmandsskab har siden 1978 været pejlemærkerne for at få tilfredse kunder, som anbefaler os og vender tilbage. Som medarbejder hos os, bliver du en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Vi består af flere end 70 boligbutikker, 18 erhvervscentre, LEA ejendomsadministration med 4 kontorer og Promana Bygningsrådgivning. Det betyder, at der altid er en butik nær dig. Det lokale kendskab er noget, vi gerne vil værne om, og derfor vil vi gå langt for, at du kan arbejde tæt på den by, du bor i og brænder for.

Vi gør også en forskel for samfundet. Vi er Danmarks eneste fondsejede mæglervirksomhed, og en stor del stor af vores overskud går til Poul Erik Bech Fonden. Fonden støtter frivillige ildsjæle, der gør en forskel for børn, flygtninge og handicappede. Det betyder, at du bliver en del af en ejendomsmæglervirksomhed, som både brænder for at gøre en forskel for kunderne, men også for det samfund, som omgiver os. Vores medarbejdere har desuden mulighed for at indstille frivillige foreninger til fonden.

Hvordan er det at arbejde hos EDC Poul Erik Bech?

Når du starter i EDC Poul Erik Bech, vil du hurtigt få ansvar, og vi har flere eksempler på medarbejdere, der går hele vejen fra praktikant til partner. Vores medarbejdere er vores største ressource og derfor gør vi meget ud af, at du får faglig udvikling og sparring. Vi kan tilbyde attraktive ansættelsesvilkår med pensionsordning, sundhedsforsikring, gode udviklingsmuligheder, videndeling og efteruddannelse. Desuden vil vi gerne fastholde gode medarbejdere, og går langt for at kunne tilbyde et job i en af vores andre butikker, hvis din familie skal rykke teltpælene op og slå sig ned i en anden landsdel.

Vores virksomhedsfilosofi er at optage partnere lokalt og bevare en flad organisationsstruktur, hvor den enkelte butik har frihed til at kunne udvikle forretningen og samtidigt har en professionel og effektiv organisation i ryggen.

I alle hjørner af virksomheden møder du desuden Poul Eriks kunstinteresse i form af glaskunst, bronzefigurer og malerier, der optræder som daglig inspiration til sanserne og bidrager til det gode arbejdsmiljø i vores butikker og erhvervscentre.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan det er at arbejde hos EDC Poul Erik Bech, er du velkommen til at kontakte vores HR afdeling.