EDC Landbrug Poul Erik Bech ansætter endnu en medarbejder: ”Det går godt og som planlagt”

EDC Poul Erik Bech etablerede for ¾ år siden et nyt forretningsområde inden for landbrug. Opstarten er gået som planlagt, og interessen i markedet er stigende. Det har allerede skabt et behov for flere hænder. Fra 1. maj er Sara Notkin (53) således ansat som salgskoordinator i EDC Landbrug Poul Erik Bech i Næstved.

Partner, landbrugschef, forstkandidat i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, siger: ”Vores nye landbrugsafdeling har haft en fornuftig start, og opstarten af vores nye forretningsområde er forløbet efter planen. Vi har således allerede ansat Sara Notkin, vores første medarbejder, her kun ¾ år efter vi lancerede vores nye landbrugsafdeling. Vi har en ambitiøs strategi om at blive Danmarks førende erhvervsmæglere på landbrugsområdet, så dette er det helt naturlige næste skridt i vores fortsatte udvikling, og vi glæder os til at Sara skal hjælpe os med at vækste yderligere.”

Efter 30 års erfaring i advokatbranchen valgte advokatsekretær Sara Notkin at søge nye udfordringer. Hun har de seneste 19 år arbejdet hos advokatfirmaet John Larsen. Inden hun i halvandet år arbejdede hos EDC Poul Erik Bech som sagsbehandler. Tiden var nu den rette til at vende tilbage til Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed:

”Efter mange år i samme branche, synes jeg, det ville være spændende at prøve nogle nye udfordringer. Jeg har store forventninger til at komme tilbage og arbejde hos EDC Poul Erik Bech. Denne gang bliver det i det nye spændende og ambitiøse landbrugsområde, hvor jeg er sikker på, at min tidligere erfaring og ekspertise som sekretær indenfor bl.a. handel af fast ejendom, pant, mortifikation og tvangsauktioner vil hjælpe mig i arbejdet som salgskoordinator,” siger Sara Notkin.