Lagkagehuset ser masser af muligheder på landkortet

Bager- og konditorkæden Lagkagehuset leder efter velegnede butikslokaler mange steder i landet. EDC Erhverv kan vurdere om dine lokaler lever op til deres behov og krav.

”Vi har haft kraftig vækst gennem flere år, og uden at sætte tal på er vores vækstplaner fortsat ambitiøse. Der er plads til at udvikle markedet, og vi ser masser af muligheder på landkortet. Vi kigger på store og mindre byer og vil gerne være i flere byer og byområder.”

Sådan beskriver administrerende direktør John Tønnes planerne for Lagkagehuset, der nærmer sig 90 butikker i Danmark. Det hele begyndte i 1991 på Christianshavn i en bygning, som folkeviddet havde døbt netop Lagkagehuset på grund af ejendommens udseende.

Finder de gode adresser

Det vanskelige for den vækstivrige bager- og konditorkæde er ifølge John Tønnes at finde de rigtige placeringer.

”Vores butikker skal ligge de helt rigtige steder, og ofte kan bare 100-150 meters forskel mellem to lejemål på samme gade have stor betydning. Det skal være let at komme til og fra vores butikker – for bilister, gående, cyklister og dem, der bruger offentlig transport. Og så skal der være god handel i området.”

Lagkagehus-butikkerne ligger hovedsageligt på større handelsgader, men også i en del Meny-supermarkeder og ved trafikknudepunkter. Og kæden får mange uopfordrede tilbud om lejemål, fortæller John Tønnes:

”Det kan vi let bruge meget tid på, selv om mange af lejemålene slet ikke er relevante, men fx ligger i den forkerte ende af et handelsstrøg. EDC Erhverv er en af vores faste samarbejdspartnere, og Frank Heskjær er en stor hjælp for os. Han finder de gode adresser og sorterer dem fra, der slet ikke passer. Det gælder om at være ude i de lokale handelsmiljøer, og EDC Erhverv har mange kontakter og kan pinpointe præcis, hvad der er velegnede lokaler for os.”

Fordel for lokale udlejere

Via EDC Erhvervs indsigt i Lagkagehusets behov og ønsker kan man let vurdere, i hvilket omfang specifikke lokaler opfylder kravene – og hvordan lokaler eventuelt kan tilpasses til det, kæder som bl.a. Lagkagehuset efterspørger. Det er en fordel for lokale udlejere, som står med tomme butikslokaler.

”Vi sætter os grundigt ind i såvel kædens koncept som de krav, kæden stiller til lokaler – både indretning og placering. Vi holder løbende statusmøder om fx vækstplaner, herunder hvilke byer og områder som er interessante for kæden. Derfor er vi en stærk mægler for udlejere af detaillokaler, da vi med det samme kan vurdere, om vi har en potentiel lejer til lokalet. Og vi er i dialog med flere af de kæder, som lige nu ser efter lokaler over hele landskortet,” siger Frank Heskjær, der er retailchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Kan dine lokaler danne rammerne for den næste Lagekagehuset-butik?

Bestil en lejevurdering af dine lokaler og få din lokale mæglers vurdering her.

  • Jeg ønsker

  • Ejendommens beliggenhed

  • Vælg erhvervscenter