Sådan får du vækstivrige kæder ind i dine lokaler

Markedet for detaillejemål er nogle steder fortsat præget af et højt antal ledige kvadratmeter, men samtidig ekspanderer mange kædekoncepter. Nøglen til fyldte lokaler kan for mange udlejere være EDC Erhverv, der samarbejder tæt med en række landsdækkende kæder med vækstplaner, blandt andet Lagkagehuset og Cock’s & Cows.

”Vi lægger vægt på at have et tæt og tillidsfuldt samarbejde med de kæder, vi rådgiver. Vi sætter os grundigt ind i såvel kædens koncept som de krav, kæden stiller til lokaler – både indretning og placering. Vi holder løbende statusmøder om fx vækstplaner, herunder hvilke byer og områder som er interessante for kæden,” siger Frank Heskjær, retailchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Via EDC Erhvervs indsigt i kædernes behov og ønsker kan de let vurdere, i hvilket omfang specifikke lokaler opfylder kravene – og hvordan lokaler eventuelt kan tilpasses:

”Med vores kontakter kan vi rådgive udlejere om, hvilke muligheder de har. Vi kender til vækstplanerne i mange danske og udenlandske kæder, og som landsdækkende erhvervsmægler med 17 erhvervscentre har vi et bredt netværk, der supplerer vores store Køber-/Lejerkartotek,” siger Frank Heskjær.

Kan dine lokaler danne rammerne om en kæde i vækst? Bestil en mæglers vurdering her:

  • Jeg ønsker

  • Ejendommens beliggenhed

  • Vælg erhvervscenter