Ønsker du at finde den rette markedsleje for din ejendom? Eller står du overfor en retssag hvor du skal bruge sam­men­lig­nings­le­je­mål?

Vores specialiserede analyse tilbyder en omfattende vurdering af det aktuelle marked, hvilket sikrer, at du fastsætter den mest kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge leje for din ejendom. Med vores dybdegående forståelse af lokale mar­ked­sten­den­ser og omfattende forskning kan vi levere præcise og pålidelige data, der guider dig mod at maksimere din indtjening og tiltrække de rette lejere. Vores rapporter indeholder nøjagtige og opdaterede oplysninger, der giver dig tillid til din le­je­pris­sæt­ning. Kontakt os i dag for at få den nødvendige indsigt til at træffe velinformerede beslutninger.

Kom helt tæt på den lokale udvikling

CityFact indeholder data om demografiske bevægelser, herunder be­folk­nings­ud­vik­ling, al­der­s­for­de­ling, flyt­te­ak­ti­vi­tet og arbejdsstyrken for specifikke markedsområder med data helt ned på byniveau. Læs detaljerede analyser for præcis det område, du interesserer dig for.

Tilmeld dig CityFact

Hold dig opdateret med Market Update

Market Update er dit værktøj til at følge den økonomiske udvikling på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det. Market Update udkommer kvartalsvis på både dansk og engelsk og gennemgår de vigtigste nøgletal fra Dansk økonomi og er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det.

Læs Market Update

Joseph Alberti

Head of Research
Telefon: 58587467
Mobil: 51150140
E-mail: joal@edc.dk