Vi fejrede 40 års jubilæum med rekord regnskab

I 2018 havde vi fornøjelsen af at fejre firmaets 40 års jubilæum, hvilket skete efter aflæggelse af firmaets hidtil bedste regnskab. Vi er taknemmelige for den tillid, vores kunder har vist os gennem årene, og vi ser frem til fortsat at vise vores værd.

Tendenserne fra 2017 er på de fleste områder på ejendomsmarkedet fortsat ind i 2018. Der er prisstigninger over stort set hele linien og hele landet. På privatboligmarkedet oplever det nære hovedstadsområde et fald i styksalget på 10-20%, stigende udbud af ejerlejligheder og et faldende lejeniveau på nyopførte boliger. Samlet set forventer vi et fald i styksalget i 2019 på boligmarkedet.

Udviklingen af vores virksomhed er fortsat med køb af yderligere 2 boligbutikker på Amager, ansættelse af flere erhvervsspecialister, etablering af ny afdeling for ejendomsadministration i Odense samt optagelse af flere partnere i såvel bolig som erhverv.

På erhvervsmarkedet har vores storkundeafdeling gennemført et øget antal transaktioner i topsegmentet og her kan nævnes, at vi introducerede en amerikansk ejendomsfond på det danske marked i en off-marked transaktion til 1,2 mia.

Den store medarbejderstabilitet er fortsat med fejring af mange jubilarer, og vi har også succes med at fastholde vores dygtige seniormedarbejdere. Vi har et ambitiøst uddannelsesprogram, hvor blandt andet vores færdigudlærte trainees var på studietur til New York, hvor de fik en indsigt i det amerikanske ejendomsmarked via virksomhedsbesøg.

Lovgivningen krævede mange ressourcer til GDPR, permissionsopnåelse, hvidvask og kontroller i det hele taget.

Poul Erik Bech Fonden ejer størstedelen af firmaet og modtager hvert år en del af firmaets overskud. Midlerne uddeles især til foreninger, som gør en forskel for andre – særligt foreninger som gør en forskel for børn, der har brug for en bedre hverdag. I 2018 modtog fonden 10 mio. kr. til uddeling. For mere information se poulerikbechfonden.dk