Erfaren mægler vender hjem til Lolland og EDC Poul Erik Bech Nakskov

Mads Pugerup Rasmussen (29) vender pr. 1. februar 2023 retur til sin hjemstavn i Nakskov. Mads har været i EDC-koncernen siden 2015 og har senest været partner i EDC Poul Erik Bech i Holbæk. Nu er tiden dog kommet til at flytte teltpælene tilbage til de vante rammer på Lolland, hvor Mads som ejendomsmægler vil hjælpe boligsælgere og -købere i den veldrevne boligbutik i Nakskov.

Mads Pugerup Rasmussen begyndte sin karriere i EDC-regi som trainee og blev senere afdelingsleder for boligbutikken i Smørum og herefter partner i Holbæk. Nu vender den erfarne mægler og familiefar tilbage til sin hjemstavn, hvorfra han glæder sig til at hjælpe kunderne godt videre med deres boligdrømme:

”Min kæreste og jeg har fået to dejlige børn over de seneste år, og derfor trækker det nu i os for at komme tættere på bedsteforældrene og hele min familie, der bor i Dannemare, hvor jeg også er opvokset. Det er fantastisk at arbejde i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, hvor der er mulighed for at flytte til en ny by med familien, men forblive i de vante EDC-rammer. Der er ikke mange andre, der kan tilbyde lige netop det, så det er jeg meget taknemmelig for,” siger Mads Pugerup Rasmussen og fortsætter:

”Jeg har allerede besøgt mine nye kollegaer i butikken, og jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med dem. Det er en dygtig, ambitiøs og godt sammentømret gruppe, der gør et rigtig godt stykke arbejde. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg kommer til med et stærkt kendskab til området, så alle i butikken vil have det samme udgangspunkt, hvilket er meget positivt for os, men især også for vores kunder.”

Kunden i centrum
Med mere end syv års erfaring i branchen er Mads Pugerup Rasmussen både en erfaren og dygtig mægler. Allermest ser han dog frem til at tage godt imod kunderne i Nakskov:

”Jeg kommer til boligbutikken med stor erfaring fra forskellige områder og landsdele. Jeg betragter Nakskov som mit hjem, så jeg har også et stærkt kendskab og et godt netværk i området, som forhåbentlig vil bidrage positivt til boligbutikken. Det vigtigste bliver dog at møde kunderne i øjenhøjde. De er centrale for vores arbejde, og derfor vil jeg bestræbe mig på at gå den ekstra meter for at levere den bedst mulige kundeoplevelse, så de kan udleve deres boligdrømme. Det bliver spændende at komme hjem, og jeg glæder mig til at komme i gang og møde kunderne med et smil i vores lokale boligbutik,” siger Mads Pugerup Rasmussen.”

Morten Reitz, afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen Nakskov, siger: ”Vi er meget glade for at få Mads med ombord hos os. Han er en dygtig og erfaren ejendomsmægler, der kommer til med et stærkt kendskab til området, og jeg forventer, at han vil indgå rigtig godt med resten af vores kompetente hold her i byen. Jeg ser frem til et gunstigt og forhåbentligt langt samarbejde med Mads, som jeg glæder mig til at præsentere for kunderne i hans hjemstavn.”

Mads Pugerup Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587187
Mobil: 26308842
E-mail: mpr@edc.dk

Morten Reitz

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587254
Mobil: 24639974
E-mail: reitz@edc.dk