Holbæk-partner flytter hjem til sit ophav på Lolland

Mads Pugerup Rasmussen (29) flytter teltpælene til sin hjemstavn på Lolland og fratræder derfor stillingen som partner i EDC Bolig Poul Erik Bech Holbæk. Mæglervirksomheden søger nu hans afløser, som i tæt samarbejde med partner Allan Bachmann fremadrettet skal drive og udvikle butikken.

Mads Pugerup Rasmussen har arbejdet i EDC-regi siden 2015, hvor han startede som trainee i Smørum. Senere blev Mads Pugerup Rasmussen afdelingsleder, og i den rolle fortsatte han, indtil han i 2020 blev tilbudt stillingen som partner og var med til at åbne EDC Poul Erik Bech i Holbæk. Den kasket har Mads Pugerup Rasmussen båret lige siden, men nu er tiden kommet til et nyt kapitel.

”Min kæreste og jeg har fået to dejlige børn over de seneste år, og derfor trækker det nu i os at komme tættere på bedsteforældrene og hele min familie, der bor i Nakskov, hvor jeg også er opvokset. Det har været virkelig spændende at være med helt fra nøgleoverdragelsen og sammen med Allan Bachmann stå i front for udviklingen af butikken i Holbæk. Vi har haft nogle super år, og derfor har det ikke været nemt at tage beslutningen, men jeg ved heldigvis, at butikken er i rigtig gode hænder,” siger Mads Pugerup Rasmussen og fortsætter:

”Til min store fordel er EDC Poul Erik Bech jo Danmarks største mæglervirksomhed med mere end 75 boligbutikker, 19 erhvervscentre og mere end 650 medarbejdere, så vi er repræsenterede i hele landet. Det betyder, at planen nu er, at jeg starter i den lokale boligbutik i Nakskov. Jeg er med andre ord så heldig, at jeg kan fortsætte i virksomheden med mine gode kollegaer i min barndomsby. Jeg har et stort netværk og kender hvert et gadehjørne på Lolland, så jeg er fra start godt etableret i lokalområdet og glæder mig til at komme i gang.”

Allan Bachmann har også været med siden EDC Poul Erik Bech Holbæk-butikkens spæde start. Han fortæller: ”Vi har haft et kanonsamarbejde og sammen fået stablet en rigtig god butik på benene. Det er selvfølgelig ærgerligt, at Mads stopper som partner i butikken, men jeg er sikker på, at det er det helt rigtige for ham og familien at komme hjem til de lollandske rødder. Nu sætter vi gang i processen med at finde hans afløser, så det bliver spændende at se, hvem der fremadrettet i samarbejde med mig skal stå for det overordnede ansvar med at drive og udvikle butikken.”

Mads Pugerup Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587187
Mobil: 26308842
E-mail: mpr@edc.dk

Allan Bachmann

Indehaver, Afdelingsleder
Telefon: 59451002
Mobil: 40162666
E-mail: aba@edc.dk